21 oktober in de Volkskrant

21 oktober in de Volkskrant

Wat zijn we onwijs blij met het leuke artikel over onze lease aquariums in de Volkskrant en wat kunnen we trots zijn op wat er in 2 jaar is neergezet. Vooral dankzij hulp van vrienden en familie is AquariumVerhuur een succes en maken we veel kantoren, horeca en instellingen blij met onze vrolijke vissen.

Het mooie is natuurlijk dat wij alle zorg van de lease aquariums op ons nemen en dat spreekt ook aan. Zeker in de zorg, maar ook in het bedrijfsleven waar weinig tijd is. Het is onwijs gaaf om te zien dat de mensen er zo van genieten. Buiten dat zijn er ook wetenschappelijke onderzoeken gedaan die aantonen dat vissen een positieve invloed op mensen hebben.

Maar buiten het feit dat we onze klanten blij maken, maken we ook onszelf blij. Als gepassioneerde hobbyisten kunnen we nu dagelijks genieten van het onderhoud aan onze lease aquariums: geweldig. En door er een educatief element aan toe te voegen maken we mensen ook bewuster om zuinig te zijn op het milieu.

Kijkt u eens rustig rond op de website en als u meer informatie wil: ik stap heel graag eens binnen om meer te laten zien over onze lease aquariums. Alleen erover praten vind ik al prachtig. Zie hier het artikel in de Volkskrant.

Hopelijk tot snel, zodat we ook u kunnen laten genieten van de fascinerende onder water wereld. Een vrolijke groet, Erik Rood.