Aquarium huren voor een beurs in Brussel

Aquarium huren voor een beurs in Brussel

Door: Erik Rood

Om 8.30 uur geland op Schiphol vanuit Sint Maarten waar ik een mooie duik vakantie had gehad. Twee uur later in de bus richting Brussel om een huur aquarium te installeren voor een beurs van 3 dagen. Hartje centrum valt niet mee om een beurs te houden, maar gelukkig werd er niet al te moeilijk gedaan over parkeren.

In dit geval werd het huur aquarium helemaal ingebouwd. Alles stond al klaar en de standbouwers hielpen even mee om het aquarium op zijn plek te zetten. Die hebben na het installeren alles netjes afgewerkt en een mooie lijst om het aquarium gemaakt. Wij hebben het aquarium gevuld met voorbereidt water, bacteriën en natuurlijk de vissen. Bezoekers aan de stand konden het aantal vissen raadden en daar iets leuks mee winnen in ruil voor hun contact gegevens.

Na 3 dagen weer op naar Brussel om het huur aquarium op te halen. Deze keer werd er wel moeilijk gedaan over parkeren, maar de aanhouder wint… De klant even gesproken: die was zeer tevreden en heeft veel aanloop gehad door het huur aquarium. Hij gaf aan volgend jaar zeker weer van onze aquarium verhuur dienst gebruik te willen maken. Dat horen we natuurlijk graag en we geven dan ook niet voor niks garantie op ons aquarium verhuur concept!

Je voelt je beter met een huur aquarium…