Aquarium Verhuur kan hulp gebruiken...

Aquarium Verhuur kan hulp gebruiken...

Beleving, passie, natuur, mensen, nauwkeurig, vissen, helder denken en humor. Om deze woorden draait het bij Aquarium Verhuur. Als dit je goed in de oren klinkt en je denkt dat dit bij je past: neem contact met ons op!

We zoeken iemand voor het onderhouden van de huur en lease aquariums bij onze klanten, zowel zoet als zoutwater. Het gaat om bedrijven, particulieren en instellingen waar je het visitekaartje van Aquarium Verhuur bent. Het is onwijs leuk en dankbaar werk dat we vanuit onze passie uitvoeren. Eigenlijk is het geen werk, het is een hobby… Ons concept is uniek en men ziet steeds meer in dat groen en uitzicht een positieve invloed hebben op het welzijn van mensen.

Zin om eens kennis te maken? Stuur een CV per e-mail waarin naast de saaie standaard dingen ook je aquarium ervaringen beschreven staan en waarom werken bij Aquarium Verhuur je leuk lijkt. Een rijbewijs hebben is nodig, een aquarium meenemen op de fiets valt niet mee… en het gaat in eerste instantie om parttime. Gewoon even bellen mag natuurlijk ook, dan drinken we wat en nemen we e.e.a. door.

Contactgegevens:

Erik Rood

erik@aquariumverhuur.nl

0229-796557

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *