Aquarium Verhuur op RTL 5 bij Topchef Academy!

Aquarium Verhuur op RTL 5 bij Topchef Academy!

Een dag een aquarium huren bij Aquarium Verhuur.

Er wordt gebeld of er een aquarium geleverd kan worden voor een nieuw kookprogramma met Martijn Krabbe op RTL, Topchef Academy heet het. Vanzelfsprekend geen probleem. Na wat informatie uitwisseling blijkt het te gaan om aquarium huur voor 1 dag, dus op dezelfde dag neerzetten en weer weghalen. Het gaat om inspiratie voor de deelnemers op het gebied van vis en flowerpower. Daar wordt bij de inrichting van het huur aquarium dan vanzelfsprekend rekening mee gehouden.

Op de dag zelf een prima welkom en het huur aquarium komt op een verrijdbare tafel te staan zodat alles al voorbereid kan worden achter de coulissen en het geheel op het juiste moment de studio in gereden kan worden. De deelnemers weten nog van niks, maar gelukkig houden de vissen hun mond… Voor deze vissen is het hun eerste televisie optreden, dus ze zijn toch wat gespannen.

Als de deelnemers pauze hebben wordt het huur aquarium naar binnen gerold en alles netjes afgewerkt en gereed gemaakt. Er gaat een doek overheen, zodat het echt een verrassing is. De deelnemers hebben dan ook geen enkel vermoeden en zien pas als het doek eraf gaat het vrolijk ingerichte huur aquarium met de vissen als acteurs.

Het is interessant om rond te lopen in de studio en te kijken hoe alles werkt. Na de opnames kan het huur aquarium leeggemaakt worden en gaan de vissen weer mee naar de zaak om bij te komen van het acteerleven. De klant is gelukkig zeer tevreden over het project en geeft aan vaker een aquarium te willen huren.

Aflevering 15 van Topchef Academy is terug te zien op https://www.youtube.com/watch?v=lu7bbKdyNQY.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *