Door wie

Wie zit er achter Aquarium Verhuur?

Als één jarig jongetje sta ik, Erik Rood, op een familiefilmpje bij mijn ouders in de woonkamer. Ik hijs me op aan…. jawel, een aquarium. Het is al vroeg met de paplepel ingegoten en er heeft bij ons thuis dan ook altijd een aquarium gestaan. Zodra ik oud genoeg was om mee te helpen met het aquarium onderhoud, deed ik dat. We hebben vroeger diverse aquariums gehad en zijn vanzelfsprekend mee gegroeid met de hedendaagse technieken.

Al jong had ik zelf een klein aquarium op mijn slaapkamer en van mijn zakgeld kocht ik vissen. Inmiddels ben ik 37 jaar en heb ik dus bijna 35 jaar ervaring met aquariums. Zowel privé als in werkverband heb ik jarenlang aquariums geplaatst en aquarium onderhoud uitgevoerd.

Ervaring van over de hele wereld voor Aquarium Verhuur

Een aantal jaren geleden besloot ik om eens op andere plekken van de wereld te kijken. Met als doel veel te duiken, publieke aquariums te bekijken en aquariumwinkels te bezoeken. Dit was een geweldige ervaring en tijdens deze reizen heb ik mijn ondernemingsplan geschreven om iets met mijn passie te gaan doen. En dat doe ik nu dus! Die passie wil ik graag met u delen. Zowel voor zoetwater als zeewater aquarium projecten.

Om een (zee)aquarium te onderhouden is een gedegen kennis en ervaring nodig die niet iedereen in huis heeft. De beleving van een huur aquarium kan iedereen zich wel voorstellen, de vrolijke vissen in een kleurige onderwater plantenbak. In mijn optiek verdient ieder mens een goede verblijfsplek, of dit nu op een kantoor of in een zorginstelling is.

Tegenwoordig is het voor iedereen mogelijk om te genieten door Aquarium Verhuur. Een aquarium is niet meer oubollig zoals toen ik een 1-jarige was. Bijna alles is mogelijk, hierbij het welzijn van de vissen natuurlijk in ogenschouw nemend.

Persoonlijke aanpak bij Aquarium Verhuur

Mijn visie is, om duidelijk en eerlijk met u te communiceren. En helder, net zoals onze huur (zee)aquariums. Ons professionele team neemt de volledige verantwoording van het aquarium onderhoud op zich, u gaat alleen maar genieten. Graag kom ik een keer persoonlijk langs om te laten zien welke beleving u kunt creëren in uw werk- of leefomgeving. Schroom niet om contact op te nemen, u zult zien dat het een prettig en open gesprek gaat worden.

Een vrolijke groet van Erik Rood

Ga naar Contact