Een lease aquarium als wachtverzachter

Een lease aquarium als wachtverzachter

Wist je dat een mens gemiddeld 30 minuten per dag wacht? En dat dit voor ons gevoel nog veel langer duurt?

Op kantoor wachten op dat ene telefoontje of tot je collega klaar is, in een wachtruimte van een zorginstelling voor  een bezoek aan de arts. Hier komen ook bepaalde spanningen en stress bij kijken. Wat is er mooier dan tijdens het wachten te kijken naar rustig zwemmende vissen in een lease aquarium? Het mooie hiervan is dat het de gevoelsmatige wachttijd omlaag brengt en je even weggetrokken wordt uit de dagelijkse sleur.

Een mobieltje is juist een negatieve afleiding en zorgt alleen maar voor meer drukte in je hoofd. Leg hem even weg en ontspan. Onderzoeken wijzen uit dat het kijken naar een stukje natuur je gelukkiger maakt en stress vermindert. Weg met de burn outs: zet een lease aquarium neer!

In de zorg dragen onze lease aquariums bij aan het wegnemen van spanning, bezorgdheid en onzekerheid. Professor Keltner, een expert in de wetenschap van emoties, bevestigt dat het bekijken van natuur een positief effect heeft op het angstniveau bij mogelijke medische ingrepen, omdat het rustgevend is en hartslag verlagend kan werken.

Zeg nou zelf: een mooier stukje natuur krijg je toch door het plaatsen van een lease aquarium? AquariumVerhuur neemt voor de volle 100% de zorg op zich m.b.t. het aquarium onderhoud, zo kunnen jullie genieten van een zorgeloze beleving.

Door Erik Rood

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *