Geweldig 600 cm maatwerkproject.

Geweldig 600 cm maatwerkproject.

Recent hebben we een prachtig project geplaatst: een maatwerk aquarium van 600 cm lengte waarbij we ook het aquarium onderhoud doen. Het aquarium staat in Zwaag bij Karsten Travelstore en zorgt, door de tropische sfeer van de vissen, gelijk voor een vakantie gevoel.

Dit maatwerk aquarium weegt leeg al 600 kilo, is speciaal gemaakt en met een heftruck naar de eerste verdieping getild. Vervolgens hebben we met 13 man de bak op het frame gezet. Aan de ene kant is de showroom en aan de andere kant de productieruimte, men kan door het aquarium heen kijken.

Vanaf de beganegrond kunnen bezoekers het aquarium op de 1e verdieping goed zien: het is een reusachtig levend schilderij. En voor de medewerkers is het goed om af en toe even te ontspannen tijdens drukke werkzaamheden.

In het aquarium worden nagekweekte cichliden geplaatst uit het Malawimeer in Afrika. Het Malawimeer is een meer van 600 km lengte met prachtige felgekleurde bewoners. Bij het maatwerk aquarium wordt ook informatie geplaatst over de inhoud en dat we zuinig dienen te zijn op de natuur.

De klant heeft er verder geen omkijken naar: AquariumVerhuur zorgt voor het aquarium onderhoud en dat de vissen dagelijks te eten krijgen. Stap de winkel vanaf zaterdag 29 februari maar eens binnen om te kijken…

05 februari 2020, Erik Rood