Kantoren willen meer beleving en welzijn

Langzamerhand zien we een verschuiving in de denkwijze van kantoren. Waar het eerst complete werk fabrieken waren wordt er eindelijk meer aandacht besteed aan welzijn en beleving. Een door ons onderhouden lease aquarium sluit daar perfect op aan.

We kunnen niet 8 รก 10 uur per dag naar een computerscherm staren zonder af en toe het hoofd leeg te maken. Wisten jullie dat 1 op de 6 werkenden met een burn out thuis zit? Dat is ongelooflijk veel en onnodig. Zorg voor je medewerkers en zij zorgen voor jou. Door het plaatsen van een mooi aquarium ontstaat er een levend schilderij. Dagelijks kunnen de medewerkers, maar ook relaties die voorbij komen, even kijken bij de vissen. Het is altijd anders in een lease aquarium.

Er zijn diverse onderzoeken gedaan naar de invloeden van lease aquariums in kantoren. Zo blijkt dat ze zorgen voor een lagere bloeddruk, minder stress, minder ziekteverzuim, een hogere arbeidsproductiviteit etc. Inmiddels hebben we zo’n 200 lease aquariums uitstaan en onze klanten beamen de positieve uitwerking ervan. Dat doet ons oprecht goed.

Het mooie van een aquarium leasen is dat wij al het onderhoud met veel plezier en passie op ons nemen. Elke paar weken komt er iemand langs om alles netjes bij te houden. Dit is gezellig voor de vissen, maar ook voor de medewerkers: zo hebben we echt een sociale functie.

Interesse in een lease aquarium? Laat Erik eens langskomen en hij vertelt er graag over.

To top