Lease aquariums als roomdividers

Lease aquariums als roomdividers

Onderhoudsvrije lease aquariums worden al veelvuldig ingezet in kantoren en instellingen om voor een rustpunt te zorgen in onze hectische samenleving. Veelal plaatsen we die normaal gesproken tegen de muur, maar in deze Corona tijd ook steeds meer als scheidingswand.

Een lease aquarium kan er op drukkere plekken voor zorgen dat er een scheiding wordt gecreëerd tussen 2 ruimtes. Denk bijvoorbeeld aan een plek bij de ingang, koffiecorner, eet gedeelte etc.. Op die manier is het nuttig om de juiste afstand te bewaren én bovendien is er iets te zien. Het mooie is dat wij het aquarium onderhoud op ons nemen en er alleen van de vissen genoten hoeft te worden.

Onze lease aquariums zijn er niet alleen voor de sier of functioneel tijdens de corona crisis. Er zijn veel onderzoeken gedaan naar de invloeden van vissen op de werkvloer en in zorginstellingen. Daar komt o.a. uit dat lease aquariums zorgen voor stress vermindering, een lagere bloeddruk, een hogere arbeidsproductiviteit, verhoging welzijn en beleving etc..

We hebben inmiddels een prachtige klantenkring met zeer persoonlijk contact en een zeer hoge klanttevredenheid. Vissen doen echt iets met mensen, geweldig om te zien. Ik stap graag eens binnen om er meer over te laten zien, uiteraard op gepaste afstand…

Een vrolijke groet,

Erik Rood (0229-796557)