Lease aquariums grote hit

Lease aquariums grote hit

Of het nou een zorginstelling, kantoor, showroom, kinderdagverblijf, winkel of ziekenhuis is: een lease aquarium doet iets met de omgeving!

Het mooie van ons werk is eigenlijk dat het geen werk is: wij hebben een hobby waarmee we mensen blij maken. Van jong tot oud… Vissen doen iets met je en zijn goed voor welzijn en beleving.

Onze lease aquariums worden volledig door ons onderhouden en het voeren gaat automatisch. Oftewel: lekker genieten van het levende schilderij en er niks voor hoeven doen. Dat is het ultieme gevoel van ontspanning! 🙂

Een lease aquarium wordt geplaatst, ingericht en alle apparatuur aangesloten. Vervolgens wordt er iedere paar weken onderhoud gedaan zodat de bak er altijd mooi bijstaat als een uniek stukje onder water wereld. AquariumVerhuur geeft de garantie dat het er altijd mooi bijstaat.

Met de lease aquariums zorgen we naast stress vermindering, lagere bloeddruk, verhoging sociale interactie, verhoging arbeidsproductiviteit, afname spanningen etc. ook voor een stukje educatie. Bij onze lease aquariums plaatsen we info over de vissen, oorspronkelijke leefomgeving en dat we daar zuinig op dienen te zijn met zijn allen.

Kortom: plaats eens een lease aquarium. Het doet wat met je…

Auteur: Erik Rood