Lease aquariums maken blij

Lease aquariums maken blij

Laatst hebben we een 300 cm lang onderhoudsvrij aquarium geplaatst in een ziekenhuis. Wat een genot om de blije gezichten te zien! Geweldig om mensen zo blij te kunnen maken met de vrolijke vissen.

We staan ondertussen bij veel zorginstellingen en er is nog niemand die spijt heeft gehad van onze onderhoudsvrije lease aquariums. Het concept spreekt enorm aan aangezien wij het volledige aquarium onderhoud op ons nemen en er alleen maar genoten hoeft te worden.

Dankbaar ‘werk’ heeft het team van AquariumVerhuur. Uit hobby geboren en nu zoveel mensen gelukkig kunnen maken. Spannende en verdrietige momenten in zorginstellingen worden op deze manier iets draaglijker gemaakt. Daar zijn ook wetenschappelijke onderzoeken naar gedaan.

Elke paar weken komt er iemand langs bij het lease aquarium om volledig aquarium onderhoud te doen. Voor ons geen werk, maar hobby. Een praatje met de medewerkers en cliënten hoort er dan natuurlijk bij. We vertellen graag over deze fantastische hobby.

Zeker bij kinderafdelingen en in de ouderenzorg mist een lease aquarium zijn uitwerking niet. Kinderen worden mooi afgeleid en ouderen hadden vroeger ook vaak aquariums.

Nieuwsgierig geworden? Ik, Erik Rood, kom graag eens langs om er meer over te vertellen. Dat is al een mooie ervaring! 🙂