Lease aquariums veroveren kantoren

Lease aquariums veroveren kantoren

Natuur in huis brengen op kantoor wordt steeds vaker gedaan. Het aantal mensen met burn outs stijgt helaas, mede veroorzaakt door te hoge werkdruk. Onderhoudsvrije lease aquariums kunnen helpen!

Kantoren beseffen gelukkig steeds meer dat het belangrijk is om aan het welzijn van de medewerkers te denken. Niemand kan 8 uur per dag alleen maar naar zijn beeldscherm kijken. Dat zorgt voor een lagere arbeidsproductiviteit en meer ziekteverzuim.

Het is dan ook niet vreemd dat wij van AquariumVerhuur steeds vaker lease aquariums plaatsen bij kantoren. Het biedt een welkome afleiding in de dagelijkse drukte en zorgt ook nog eens voor mooie reacties van zakenrelaties. De rustgevende vissen maken zich niet druk om de buiten wereld en zwemmen vrolijk in het rond: dit straalt af op degene die ernaar kijkt en zorgt voor een lagere bloeddruk en stress vermindering.
Hier zijn ook onderzoeken naar gedaan.

Het mooie is dat wij alle zorg van het aquarium onderhoud op ons nemen, anders heb je daar nog stress van… :). Wil je een hogere arbeidsproductiviteit en minder ziekteverzuim? Zet een lease aquarium neer…

Erik Rood