Leuke filmpjes op Youtube...

Leuke filmpjes op Youtube...

De oprichter van AquariumVerhuur, Erik Rood, komt regelmatig in het nieuws met het unieke aquarium lease concept. Het is fantastisch om zoveel kantoren, instellingen, horeca gelegenheden, fitness studio’s, showrooms, etc blij te maken met de zorgeloze aquarium beleving die we aanbieden.

Naast het zelf maken van filmpjes bij onze klanten zie je op ons Youtube kanaal ook filmpjes van De Telegraaf en de Metro over het leasen en verhuren van aquariums inclusief volledig onderhoud. Het zorgeloze aspect hierbij spreekt de klanten enorm aan en wie voelt zich nou niet beter met een aquarium? Lekker genieten en wij doen de rest met ons enthousiaste team.

Buiten dat wordt AquariumVerhuur ook regelmatig benadert om voor een korte periode een aquarium te plaatsen voor bv een beurs, maar ook voor de landelijke televisie. Zo hebben onze vissen al opgetreden op RTL 5 bij Chefkok Academy, bij de NPO in de serie Papadagen en recent in een nieuwe film van Talpa met Linda de Mol: vanaf het voorjaar in de bioscoop te zien.

Kijk eens op ons Youtube kanaal: het zal zorgen voor een ontspannen moment. En als je geprikkeld bent en benieuwd naar wat een onderhoudsvrij lease aquarium voor jouw kantoor of instelling kan betekenen… Erik Rood stapt graag eens binnen om meer over zijn passie te vertellen. Dat is al een beleving op zich! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *