Mooi artikel op NU.nl

Mooi artikel op NU.nl

Een lease aquarium tegen stress? Het is echt waar en wordt in het artikel van 20 februari 2020 ook beaamd door o.a. een deskundige op het gebied van de relatie tussen mens en dier.

Maandag 17 februari werd ik, Erik Rood, gebeld door Nu.nl om een toelichting te geven op ons bedrijf en waarom wij lease aquariums plaatsen bij bedrijven en instellingen. Enorm leuk om hierover geïnterviewd te worden en vanzelfsprekend vertellen we daar graag over.

Het volledige artikel is hier terug te lezen. Wij zijn als echte aquariumliefhebbers natuurlijk niet objectief, maar gelukkig zijn er onderzoeken gedaan naar de positieve invloeden van een lease aquarium.

Een lease aquarium is interessant voor iedereen: scholen, kantoren, zorginstellingen, kinderdagverblijven, showrooms, horeca etc. etc. Overal waar mensen samen komen zien we dat de vrolijke vissen een geweldige uitstraling hebben.

Wil je eens meer weten over de mogelijkheden van een lease aquarium? Bel 0229-796557 en je krijgt Erik aan de lijn. Een leuke ervaring opzich!