Ons team bij klimaatmars

Ons team bij klimaatmars

Wat een geweldige dag was het zondag 10 maart 2019. Wij van AquariumVerhuur wilde graag ons steentje bijdragen aan de klimaatmars en hebben dan ook in de stromende regen de mars gelopen.

Waarom een klimaatmars en waarom meedoen? Onze mening is dat we allemaal iets kunnen doen om het milieu te helpen. Het hoeft niet zo te zijn dat je niks meer mag en kan, dat gaat te ver. Maar wel voorzichtig zijn met het milieu. Pak eens vaker de fiets of trein, eet eens iets minder vlees, stook de kachel niet op voor een half uur, verminder het plastic gebruik etc etc.

Wij proberen met onze lease aquariums ook een boodschap over te brengen en plaatsen daar informatie over bij de huur aquariums. Op die informatie staat altijd dat we zuinig dienen te zijn op moeder natuur. We gebruiken duurzame apparatuur voor het aquarium onderhoud en halen geen vissen uit de natuur. Op die manier proberen we met de lease aquariums een steentje bij te dragen: of dit nou een zoet of zeewater aquarium is.

Het was geweldig om te zien dat er zoveel mensen op de been waren, ondanks de stromende regen. We liepen van De Dam naar het Museumplein met ongeveer 40.000 mensen! Dat gaf een enorme kick. Lopen jullie volgende keer ook mee?

Door: Erik Rood