Onze lease aquariums in een nieuw pand

Onze lease aquariums in een nieuw pand

Langzamerhand zien steeds meer bedrijven en instellingen in dat een lease aquarium iets te weeg brengt. De rustig voorbij zwemmende vissen, een plantje die heen en weer gaat door de stroming en rustgevende led verlichting dragen bij aan groen en uitzicht op de werkvloer. Onze onderhoud medewerkers zorgen natuurlijk voor het aquarium onderhoud, dus onze klanten genieten van de natuur om de batterij weer even op te laden. Enorm dankbaar werk doen we en de reacties over de lease aquariums zijn louter positief, dat geeft een heel goed gevoel.

Door de groei die we als aquarium lease bedrijf doormaken hebben we een groter pand nodig. Vandaar dat we besloten hebben om een nieuwe bedrijfsunit te laten bouwen waarin alle gemakken zijn voorzien om de optimale service te verlenen. Een aantal aquarium lease modellen worden ook neergezet en ingericht, zodat we een showroom creëren.

Een lease aquarium wordt tegenwoordig niet alleen maar neergezet omdat de klant iets met vissen heeft. We hebben genoeg klanten die niks met vissen hadden, maar de meerwaarde ervan inzien. Hier zijn ook diverse onderzoeken naar gedaan. Na plaatsing merken we de betrokkenheid van de medewerkers en zien we dat wat in de onderzoeken terugkomt waar is. Medewerkers geven ook aan rustiger te worden en zich minder gestrest te voelen. Dat is toch geweldig?

19 december 2018 krijgen we de sleutel van ons nieuwe pand. We gaan hard aan de slag om alles klaar te maken en laten het u weten wanneer een bezoek mogelijk is om onze lease aquariums live te zien. Tot snel!