Opening aquarium PMC

Opening aquarium PMC

Het door ons geplaatste en onderhouden aquarium van 300 cm lengte werd maandag 3 juni geopend bij het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie.

Bas Smit en Nicolette van Dam hebben samen het aquarium geopend. De blijde kindergezichten bij het zien van de vrolijke vissen zijn hartverwarmend. Als aquarium lease bedrijf hebben we hier een steentje aan mogen bijdragen en dat voelt enorm goed. Wat een onwijs dankbaar project is dit geworden.

Erik van AquariumVerhuur is al meerdere malen door ouders gebeld om te vertellen dat hun kinderen zo genieten van het aquarium. Dat is toch geweldig? Natuurlijk zijn het geen makkelijke tijden voor de kinderen, familie en medewerkers: dus het is leuk als er iets is om alles even te vergeten.

Buiten dat er veel onderzoeken zijn gedaan naar de invloeden van lease aquariums zien wij zelf ook hoe mooi de mensen het vinden, van jong tot oud en van strak kantoor tot verpleeghuis. Geweldig! Het mooie van ons concept is natuurlijk dat wij alle zorg op ons nemen en het aquarium onderhoud verzorgen. De vissen zorgen altijd voor vrolijke gezichten!