Passie bij Aquarium Verhuur

Passie bij Aquarium Verhuur

Wat is het ongelooflijk mooi om elke dag met je passie bezig te zijn: het verhuren van aquariums aan bedrijven en instellingen volgens een 100% zorgeloos concept.

Los dat we ontzettend blij worden van het werken met aquariums, worden we nog blijer van de reacties die we krijgen van onze klanten. Of het nou in een verpleeghuis is of op een kantoor, een maatwerk aquarium of lease aquarium: er is nooit iemand die spijt heeft van het laten plaatsen van onze onderhoudsvrij aquariums. We zijn bevoorrecht dit te mogen doen en genieten van de reacties van onze klanten.

Laatst was ik in een verpleeghuis en kwam er een bewoonster naar me toe, die zei:”Bent u de jongeman die het aquarium onderhoudt? Ontzettend bedankt daarvoor, ik geniet er iedere dag van. Zachtjes tik ik dan even op het raam en dan komen de vissen naar me toe. Het ziet er altijd keurig uit, bedankt hoor!”. Dat is toch geweldig? Wij hebben van jongs af aan een passie voor vissen en zijn daardoor niet altijd objectief. Maar bij alle zorginstellingen is men zeer enthousiast over de mooie onder water wereld.

Maar ook bij kantoren leeft het enorm. Een onderhoudsbeurt duurt daardoor vaak langer dan gepland, dit om de nieuwsgierige vragen van medewerkers te beantwoorden. Het is ontzettend mooi om te zien wat vissen teweeg kunnen brengen bij mensen. De sociale interactie gaat bijvoorbeeld enorm omhoog. Een paar keer per dag kijken naar de vissen zorgt ervoor dat het hoofd leeg gemaakt wordt. Enige tijd geleden hebben we een mooi zee aquarium geplaatst bij een IT-bedrijf: het zorgt daar voor een ontspannen sfeer waardoor het ziekteverzuim omlaag gaat.

Wat natuurlijk aanspreekt is het zorgeloze aquarium lease concept: wij regelen het aquarium onderhoud en geven garantie op een representatief aquarium. Nieuwsgierig geworden? Neem eens contact op en u zult zien dat een afspraak al een leuke ervaring is.

Door Erik Rood

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *