Reviews AquariumVerhuur allemaal 5 sterren

Reviews AquariumVerhuur allemaal 5 sterren

Ongelooflijk trots ben ik, Erik Rood, op al onze positieve reviews op Google: alleen maar 5 sterren!

Door uit passie een dienst te leveren aan onze klanten kunnen we een hoge kwaliteit leveren. Ons aquarium huur concept is erop gericht om een stukje ontspanning binnen te halen bij kantoren en instellingen zonder dat u er iets voor hoeft te doen. Het kijken naar een aquarium met algen is natuurlijk geen visitekaartje: zowel niet voor de klant als voor ons van AquariumVerhuur.

Vandaar dat wij preventief aquarium onderhoud uitvoeren bij al onze lease aquariums en maatwerk aquariums. Dat onze klanten tevreden zijn blijkt wel uit onderstaande reviews die ze voor ons achterlaten op Google. We garanderen dan ook een representatief lease aquarium, of die nou in uw zorginstelling, showroom of kantoor staat.

een week geleden
Erik heeft bij ons een prachtig aquarium geplaatst op kantoor. Verder niets aan te doen. Erik regelt alles en het aquarium ziet er altijd tip-top uit. Wij zijn er heel blij mee en krijgen ook enthousiaste reacties van relaties die op bezoek komen.

Thom de Wit

een week geleden
Het aquarium bij ons op kantoor (Cornelius & de Wit) ziet er heel goed en verzorgd uit, dankzij Erik. Klanten die op kantoor komen staan er altijd even bij te kijken en vinden het heel mooi ingericht. We zijn er erg blij mee.

Irma Bruggeman

2 maanden geleden
Het is echt een kick om samen een plan te bedenken voor een mooi stuk natuur in huis en dit dan ook uitvoeren en onderhouden met zodanig veel hulp van Erik en zijn vader dat het voor ons voornamelijk genieten is!
Centrum Oosterwal
4 maanden geleden
Sinds kort hebben wij een aquarium in ons centrum staan. Wij krijgen hier van patiënten veel positieve reacties op. Het straalt een rust uit die zij erg fijn vinden in de wachtruimte. Jullie service en onderhoud is daarnaast fantastisch!

OMEGAM Water

4 maanden geleden
Op de locatie Raadhuisplein 1c te Wognum is het kantoor van OMEGAM-Water gevestigd. Ons werk heeft alles te maken met water, waterkwaliteit en wateronderzoek. Omdat we van mening waren dat er sprake was van raakvlakken met ons werk, leek het ons leuk om in te gaan op het voorstel van Erik Rood om een aquarium bij ons in de kantoortuin te plaatsen. Afgelopen zomer is de 2 meter lange bak naast de lunchtafel geplaatst en geleidelijk aan ingericht en gevuld. Inmiddels groeien de planten weelderig en zwemmen er vele kleurige visjes. Erik komt regelmatig even langs om de boel schoon te maken en te verversen. Het aquarium is een mooie blikvanger op het kantoor, het concept van ‘wel de lusten maar niet de lasten’ bevalt ons uitstekend.
 Tom Hoogeveen
6 maanden geleden
Het Risdamhuis in Hoorn is een kleinschalige woonsetting voor mensen met een geheugenstoornis (dementie). Wij werden benadert door Erik Rood van Aquarium Verhuur te Zwaag of wij mogelijk interesse hadden voor het plaatsen van een Aquarium. Het Risdamhuis huis werkt heel erg bewonersgericht en wij hebben ook een “belevingstuin” gericht op alle elementen zoals kijken, ruiken, voelen en proeven. Het is ook wetenschappelijk bewezen dat de kleur groen ook rustgevend werkt. Wij zijn met Erik in gesprek geweest. Ik was in eerste instantie erg sceptisch. Kosten, onderhoud, groene aanslag, dode vissen, eten geven (tekort – teveel enzovoort). Vol enthousiasme vertelde Erik over zijn visie, uitgangspunten en concept. Alles wordt geregeld vanuit Aquarium Verhuur. We zouden er geen omkijken naar hebben. Het Aquarium staat er nu en het is echt een plaatje. Naast onze belevingstuin buiten hebben we nu ook een belevingselement toegevoegd binnen. Het Aquarium staat bij ons in het vertredingsgebied, een ontmoetingsplaats voor bewoner, familie, verwanten en andere bezoekers, We krijgen hele leuke en goede berichten van iedereen. Een bewoner “wat een mooie vissen he, vroeger ging ik altijd met mijn vader ……… Een andere bewoner “Heb je voor mij geen bakje uitjes ze zien er heerlijk uit……” Aquarium Verhuur Zwaag een uniek en betaalbaar concept. Dus een echte aanrader. Tom Hoogeveen, locatiemanager Risdamhuis Hoorn, onderdeel van Dagelijks Leven Zorg BV.

ZGAO Zorggroep Amsterdam Oost

4 maanden geleden
Sinds kort staan er twee mooie aquariums in het Flevohuis.
We zijn er blij mee en krijgen mooie reacties van bewoners en hun bezoekers. Voor mensen met dementie, die veel door de gangen wandelen, is het fijn als daar wat te zien is. De aquariums zijn kleurrijk en op ooghoogte geplaatst. We hebben er stoelen naast geplaatst, zodat je de tijd kunt nemen om de vissen te volgen. Het is prettig samenwerken met Erik, hij komt zijn afspraken altijd na en reageert snel.

Emmanuel Millour

9 maanden geleden
(Vertaald door Google) De aardigste mensen. Full service, brachten ze het aquarium en de vissen naar de RAI Expo Center!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *