Trots!

Trots!

Ruim 3 jaar geleden zijn we begonnen met AquariumVerhuur en kijk eens waar we nu staan… Al bijna 150 kantoren, particulieren en instellingen met lease aquariums, maatwerk aquariums of waar we het aquarium onderhoud hebben overgenomen. Dat wij al het aquarium onderhoud op ons nemen spreekt erg aan.

Alle begin is moeilijk en zo ook voor ons… Daar zit je dan op de 1e dag van de start van je bedrijf op de zolderkamer. Website in de lucht, laat maar komen die klanten… Zo makkelijk gaat dat echter niet. Ik werkte ook nog 3 dagen in een fruittuin en werd dan wel eens gebeld voor info, dan gaf ik aan dat ik even niet op kantoor was… Haha, mooie dingen! Het heeft heel wat moeite gekost om het eerste lease aquarium te plaatsen en onze omgeving begon de hoop al op te geven.

Wij uiteraard niet, aangezien dit allemaal in een ondernemingsplan beschreven stond. Pas na een half jaar kregen we eindelijk het eerste akkoord om een lease aquarium te plaatsen in een zorginstelling. En van daaruit konden we verder bouwen met nu na ruim 3 jaar bijna 150 lease aquariums. Tevreden klanten bij zorginstellingen, kantoren, kinderdagverblijven, horeca, sportscholen, winkels en ook een aantal particulieren. Doordat onze lease aquariums er altijd prachtig bijstaan groeien we ook door mond tot mond reclame.

En dan natuurlijk nog prachtige momenten in de pers die zorgen voor de nodige publiciteit. 3FM, RTL, de Volkskrant, Telegraaf, Metro, NHD, AD etc. etc. hebben allemaal aandacht besteed aan ons unieke concept. Dit doen ze vanzelfsprekend niet zomaar, maar ook de pers ziet in dat welzijn en beleving belangrijker dan ooit zijn in de maatschappij.

Al met al kunnen we zeggen dat we ontzettend trots zijn op ons mooie bedrijf, enorm dankbaar zijn voor alle steun en positiviteit van iedereen en we elke dag met veel plezier met onze ‘hobby’ bezig zijn. Helemaal fantastisch is het dat we daar veel mensen blij mee maken!

22/09/2020 Erik Rood