Wat

Onze diensten: aquarium lease, zee
aquarium onderhoud en aquarium verhuur.

Aquarium lease

Aquarium - Aquarium Verhuur

Bent u op zoek naar een lease aquarium voor uw bedrijf of instelling? Het leasen van een zoet of zeewater aquarium is al mogelijk vanaf €4,- per dag. Wij hanteren een all-inclusive prijs waarbij aquarium lease, plaatsen van het aquarium, aquarium onderhoud én de vissen, planten, automatisch voersysteem en alle verbruiksmaterialen inbegrepen zijn.

Wij houden van een heldere formule, zoals we ook van heldere lease aquariums houden. Bij ons geen extra kosten achteraf: alles zit in een vast maandbedrag. Met deze unieke formule maakt Aquarium Verhuur het voor iedereen mogelijk om te genieten van een onderhoudsvrij lease aquarium voor een zeer betaalbare prijs.

Het leasen van een aquarium is voor de langere termijn, en mogelijk in vele kleuren, vormen en maten. Nieuwsgierig geworden? Neem gewoon eens contact op voor een kop koffie en een nadere toelichting. Het kost u niks, maar levert u gegarandeerd wat op.

Zee Aquarium maatwerk

Heeft u een mooie ruimte op het oog om een zoet of zee water aquarium te plaatsen in uw kantine, receptie of wachtruimte? Maar komt het geheel beter tot zijn recht als het bij de rest van de inrichting en decoratie past? Aquarium Verhuur maakt ook (zee)aquariums op maat en kan daarbij de volledige aquarium ombouw verzorgen. Zo is inbouwen in een muur bijvoorbeeld geen probleem. Op deze manier heeft u een uniek op maat gemaakt aquarium.

Om ervoor te zorgen dat het aquarium er altijd keurig uitziet bieden wij ook de aquarium installatie, inrichting en het onderhoud aan. Het onderhouden van een (zee)aquarium is niet eenvoudig, daar is veel kennis voor nodig. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring met het plaatsen, installeren en onderhouden van aquariums en zorgen er dan ook met passie voor dat u een prachtig aquarium in uw verblijfsruimte heeft staan.

Aquarium onderhoud

Het kan natuurlijk zo zijn dat u ooit ingezien heeft dat een (zee)aquarium een meerwaarde heeft, dat is ook zo. Het plaatsen gaat soms nog wel, maar het aquarium onderhoud wordt al snel een tijdrovende en kostbare zaak. Helaas komt het daardoor voor dat het aquarium onderhoud verwaarloosd wordt, waardoor bijvoorbeeld algvorming op gaat treden.
Consequent en preventief onderhoud van het aquarium zijn van wezenlijk belang om het geheel mooi te houden.

Als u een aquarium in uw bedrijf of instelling heeft staan, maar het ziet er op dit moment niet naar wens uit: neemt u alstublieft contact met ons op. Op deze manier is het aquarium geen visitekaartje, maar zullen bezoekers eerder negatief gaan denken. Bovendien komt een slecht onderhouden aquarium de gezondheid van de vissen niet ten goede.

We komen graag vrijblijvend langs om eens te kijken hoe we van het aquarium weer een sieraad voor uw ruimte kunnen maken. Onze eerste aquarium onderhoudsbeurt is hierbij gratis. Na afloop bieden we u een offerte aan om het volledige aquarium onderhoud iedere paar weken op ons te nemen. Vervolgens is het geheel aan u om met ons in zee te gaan of niet.

Aquarium verhuur

Met Aquarium Verhuur kunt u meer bezoekers aantrekken op uw eerstvolgende beurs! Een stand kan nog zoveel aparte vormen en kleuren hebben, maar daar zijn er wel meer van op een beurs.

Indien u zich echt wilt onderscheiden is het wellicht een optie om eens over een aquarium huren na te denken. Een aquarium heeft een hoge attentiewaarde en er kunnen zelfs producten van uw bedrijf onder water geplaatst worden. Met het huren van een aquarium maakt u de stand net even anders dan de buurman, waardoor de bezoekers graag een kijkje komen nemen. De opening is er dan al, vervolgens is het aan u om de bezoeker te overtuigen van uw product of dienst.

Wat dacht u van het plaatsen van een x aantal vissen en de bezoeker te laten raden hoeveel er in het huur aquarium zitten? Onder de goede inzendingen verdeelt u leuke prijzen: op deze manier heeft u veel meer leads om later op te volgen dan normaal gesproken tijdens een beurs.

Vanzelfsprekend kunnen we ook een aquarium plaatsen voor feesten en partijen, wij regelen alles achter de schermen en u en uw gasten genieten van het prachtige aquarium huren. Wat dacht u van de garra rufa, Dr fish, visjes? U en uw gasten kunnen met de voeten in het water en de visjes knabbelen aan de voeten, een heerlijk ontspannen gevoel!

Het huren van een aquarium is al mogelijk vanaf 1 dag. Wij verzorgen de gehele installatie en het transport van het huur aquarium: zodoende ziet alles er keurig uit. Voor een vrijblijvende offerte kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen.

Nood hulplijn

Ziet u uw vissen boven in het aquarium naar adem snakken en weet u niet wat te doen of loopt uw aquarium leeg? Bel gelijk met 06-17848680 en we komen zo snel mogelijk bij uw bedrijf of instelling langs.

Elke minuut telt in dit geval, onze passie voor vissen is zó groot dat we niet willen dat er iets mee gebeurt: of u nu klant bij ons bent of niet. Wij zien in één oogopslag wat er aan de hand is en kunnen gelijk actie ondernemen waardoor de vissen het overleven.