Waarom huren

Waarom een aquarium huren?

Het huren van een zoet of zee aquarium draagt bij aan het welzijn van mensen. Ieder mens verdient het om in een omgeving te verblijven die prettig aanvoelt. Even een moment koesteren zonder mobiele telefoon, tablet of laptop, om het hoofd te ontspannen. Aquarium Verhuur biedt een 100% zorgeloos concept aan waarbij alle schoonmaak werkzaamheden gedaan worden door ervaren collega’s en er gewerkt wordt met een automatisch voersysteem. U mag alleen maar genieten van de vissen, de rest regelen wij. We doen zowel zoet als zoutwater projecten.

Of het nu in een wachtruimte is bij een ziekenhuis, een druk kantoor, een receptie van een hotel of een horecagelegenheid: Aquarium Verhuur zorgt voor iedereen die daar verblijft of werkt dat er een relaxte sfeer hangt om de hedendaagse zorgen of stress even te vergeten.

Aquarium in wachtruimte - Aquarium verhuur

Een (zee) aquarium huren is het ultieme middel om een rustpunt te creëren in een ruimte. Het is iets speciaals, unieks met een altijd wisselende inhoud. Ziet u de vissen al voor zich? Verschillende vissen, in alle kleuren en maten, zwemmen langs elkaar heen, zonder zich om iets te bekommeren. Dit straalt een onderhoudsvrij huur aquarium ook op u en uw bezoekers of klanten uit.

Er zijn talrijke wetenschappelijke invloeden omtrent de invloed van huur aquariums op mensen. Indien u hier interesse in heeft, kunt u contact met ons opnemen: wij zenden u graag een bundel toe.

Educatief aquarium verhuur

Bij het aquarium huren kan informatie geplaatst worden over het hoe of wat van de vissen en waar ze vandaan komen. Op deze manier wordt er een stukje educatie en bewustzijn aan toegevoegd. Natuurlijk kost een aquarium wat stroom, maar wij hanteren de meest energiezuinige techniek. Tevens halen wij nooit vissen uit hun natuurlijke leefomgeving, er worden alleen vissen gebruikt die gekweekt zijn. Het milieubewust maken van mensen betaalt zich op deze manier uit. Zodoende kunnen we met zijn allen ons best doen om de natuur er hetzelfde uit te laten zien als in het huur aquarium.

Zorgeloos aquarium verhuur concept

Vroeger was het niet mogelijk om een aquarium te huren, tegenwoordig wel. Het bespaart alle stress van het aquarium onderhoud, want dat nemen wij op ons. Aquarium Verhuur zorgt er voor dat er altijd een mooi visitekaartje staat voor uw bedrijf of instelling. Wij plaatsen en onderhouden het aquarium voor u, zodat de mensen kunnen genieten en ontspannen van het huur aquarium. Of het nou om een zoetwater of zee aquarium gaat: wij hebben alle expertise in huis. Hoe vaak we ook moeten langskomen of de planten en vissen dienen te vervangen: alles zit in een vast maandbedrag. Daardoor weet u van tevoren dat u voor een relatief klein bedrag een sieraad in huis heeft.

En verder:

 • Zowel zoetwater als zeewater aquariums
 • Een unieke beleving, een aquarium huren is altijd anders
 • Wetenschappelijk bewezen stressvermindering bij het kijken naar een aquarium
 • Een ontspannen werkplek met als gevolg een hogere arbeidsproductiviteit
 • Een stukje bewustwording van de natuur aan de andere kant van de wereld
 • Een levendige eyecatcher voor uw bedrijf of instelling
 • Een gevoel overbrengen op uw klanten of bezoekers
 • Met het huren van een aquarium in uw winkel onderscheidt u zich van de online verkoop van tegenwoordig
 • Niet alleen aankleding zoals een lease plant, maar écht leven in een aquarium
 • Het complete aquarium onderhoud verzorgen wij van Aquarium Verhuur
 • Geen last meer van droge lucht
 • Een educatief element voor mensen
 • Het neemt de spanning weg voor het bezoek aan een (tand)arts
 • In Zweden staan ruim 2000 aquariums in de verhuur bij bedrijven en instellingen. Uit onderzoek is gebleken dat de Zweden het meest tevreden volk van Europa zijn. Is dat toeval?