Voor wie

Voor wie is Aquarium Verhuur?

Aquarium Verhuur voor kantoren

Volgens ons van Aquarium Verhuur verdient iedere werknemer en werkgever een ontspannen werksfeer. Tegenwoordig is er veel focus op presteren, maar er wordt soms vergeten dat presteren beter gaat als een werknemer zich prettig voelt. Een goed ingerichte werkruimte is hierbij van essentieel belang. Dit wordt vaak met planten gedaan, maar dat is echt puur voor de aankleding. Een onderhoudsvrij huur aquarium zorgt er voor dat een werknemer even tot rust kan komen tijdens de drukke werkzaamheden, en daarna weer met een frisse gedachte verder kan gaan met zijn of haar werk. Dit kan zowel een zeewater aquarium als een tropische zoetwater variant zijn.

Het is wetenschappelijk bewezen dat het huren van een aquarium bijdraagt tot een verhoging van de arbeidsproductiviteit en zorgt voor minder ziekteverzuim. Wij van Aquarium Verhuur maken het nu mogelijk voor ieder kantoor om een relaxte werksfeer te creëren door een aquarium te plaatsen en die ook nog eens volledig te onderhouden.

Voor een vast bedrag per maand is het mogelijk een (zee)aquarium te huren voor bijvoorbeeld de bedrijfskantine, receptie, kantoorruimte of een vergaderzaal. Vervolgens is het voor u en uw medewerkers genieten van een altijd fascinerende onderwaterwereld, zonder kopzorgen over het aquarium onderhoud. Door de voordelen die een aquarium huren met zich meebrengt kost dit uiteindelijk geen geld, maar bespaart u juist op personeelskosten.

Architecten en Aquarium Verhuur

Er zijn inmiddels bijna 7000 architectenbureaus in Nederland. Vanzelfsprekend probeert u als architect onderscheidend te zijn ten opzichte van andere architecten. Dit kan door een bepaalde stijl, gevoel of beleving over te brengen. Dat doen wij van Aquarium Verhuur ook. Door middel van een uniek huur aquarium die op maat gemaakt kan worden en volledig wordt onderhouden, weten we elke keer weer iets speciaals neer te zetten. Een aquarium is niet meer oubollig of ouderwets: er zijn vele varianten denkbaar in alle kleuren en maten.

Als u zich als architect echt wilt onderscheiden van uw collega’s, kunt u vrijblijvend contact opnemen. Graag vertellen wij u meer over de verhuur van aquariums, inclusief onderhoud, en wat er wel en niet mogelijk is, wij zijn er zeker van dat we de beleving op u over kunnen brengen.

Wilt u echt iets speciaals? Wij kunnen ook zee aquarium projecten realiseren.

Aquarium huren voor uw winkel

Regelmatig staan er artikelen in de krant omtrent winkelketens die het moeilijk hebben en hun bedrijfsformule willen aanpassen i.v.m. de concurrentie van online verkoop. Het winkelen moet een beleving worden om niet snel te vergeten en om klanten terug te laten komen. Denkt u eens in wat een onderhoudsvrij huur aquarium hier voor invloed op kan hebben. Een aquarium huren voor uw winkel zorgt er voor dat u een unieke beleving overbrengt op de klant. Het aquarium zal altijd de aandacht trekken en een eyecatcher zijn in uw winkel waardoor mensen er over gaan praten. Op deze manier kunt u zich onderscheiden ten opzichte van online webwinkels.

Verder heeft een (zee)aquarium een grote aantrekkingskracht, we kunnen bijvoorbeeld uw logo of een maandactie op de achterwand laten drukken of in 3D onder water plaatsen. Deze vorm van adverteren wordt nog niet in Nederland toegepast, hoe origineel wilt u het hebben?

Natuurlijk kost een aquarium huren geld, maar dit betaalt zich gegarandeerd terug doordat er uiteindelijk een hogere omzet behaald wordt. Wij van Aquarium Verhuur zorgen er voor dat het aquarium in uw winkel er altijd keurig uitziet door preventief aquarium onderhoud uit te voeren. Op deze manier wordt het onderhoudsvrije aquarium een visitekaartje van u en ons samen.

Aquarium Verhuur in de horeca

Sfeer is een bepalende factor om een keuze te maken voor een avondje of nachtje uit. Mensen gaan ergens heen om te ontspannen en te genieten. Wat staat er mooier in uw horecagelegenheid dan een goed onderhouden huur aquarium? Niet alleen volwassenen zullen hier van genieten, maar ook zeker de kinderen die vaak snel verveeld zijn. Een zoetwater of zeewater aquarium is spannend voor elke leeftijdscategorie en bovendien erg leerzaam.

Wij van Aquarium Verhuur kunnen voor ieder type hotel of restaurant een passend huur aquarium onderhouden en leveren. Bezoekers van uw horecagelegenheid gaan er over praten omdat het iets unieks is, hierdoor zullen de klanten toenemen en dus uw omzet stijgen.

Los daarvan wilt u toch ook dat klanten met een tevreden gevoel naar huis keren en het voort zeggen dat u voor een unieke beleving heeft gezorgd? Dit door net een beetje anders te zijn dan de concurrentie en te laten zien dat u begaan bent met uw klanten.

Graag komen we een keer langs om u meer voorbeelden te laten zien van onze huur aquariums en hoe wij het aquarium onderhoud op ons nemen. U, uw klanten en uw medewerkers genieten van deze wondere onderwaterwereld en wij van Aquarium Verhuur doen de rest. Ons een keer langs laten komen kost u niet meer dan een halfuurtje van uw tijd en een kop koffie, vervolgens maken wij een vrijblijvende offerte. Daarna is het aan u of u wel of niet verder gaat met ons, maar van een prachtig onderhoudsvrij aquarium in uw hotel of restaurant zult u geen spijt krijgen.

Zorginstellingen en Aquarium Verhuur gaan prima samen

De hedendaagse trend richt zich in zorginstellingen steeds meer op Healing Environment. We brengen d.m.v. aquarium verhuur groen in huis om een betere uitstraling te krijgen en meer rust te creëren. In het algemeen zijn zorginstellingen vrij strak en steriel, bijna alles is er wit. Gelukkig verandert dit langzamerhand door meer met kleuren en natuur te spelen. Bezoekers en bewoners voelen zich prettiger bij het huren van een aquarium en het vermindert de stress voor medewerkers, dit staat ook in tal van wetenschappelijke onderzoeken beschreven.

Klik op de afbeelding om te vergroten

Een aquarium huren voor een wachtruimte of ontmoetingsruimte kan hier prima aan bijdragen en past helemaal in het Healing Environment concept. Een prachtig stukje onder water uit de zee of bijvoorbeeld de Amazone. Het bewegende stukje onderwaternatuur met zijn vissen en planten is hier natuurlijk een ideaal voorbeeld van. De reden om geen huur aquarium te plaatsen is maar zelden de kosten. Vaak is het de tijd en kennis die ontbreekt om een aquarium mooi te houden. Aquarium Verhuur neemt daarom al deze zorg op zich. Wij plaatsen, onderhouden en verzorgen het aquarium voor uw wachtruimte. Cliënten, bezoekers en medewerkers genieten van het onderhoudsvrij huur aquarium en wij doen de rest.

De inhoud van onze huur aquariums is altijd anders, waardoor het onmogelijk saai kan worden. Het is mogelijk om een educatief element aan het aquarium toe te voegen zodat men ook kan leren waar de vissen vandaan komen en ook dat we met zijn allen zuinig moeten zijn op deze wondere onderwaterwereld. Of het nou een zeewater aquarium of zoetwater aquarium betreft.

Graag komen we een keer langs om te kijken welk type te huren aquarium in uw wachtruimte kan zorgen voor een betere sfeer. Alle denkbare maten zijn mogelijk, zonder vanzelfsprekend het welzijn van de vissen uit het oog te verliezen.

Aquarium huren voor een showroom

Verkoopt u bedden, auto’s, keukens of andere producten waarbij de concurrentie groot is? Zoekt u naar mogelijkheden om zich te onderscheiden van de massa zodat klanten bij u inkopen gaan doen? De inrichting van uw showroom is hierbij van wezenlijk belang, mensen willen zich thuis en op hun gemak voelen. Denk eens aan het huren van een zorgeloos (zee)aquarium.

Een ontspannen sfeer kan gerealiseerd worden door Aquarium Verhuur, tevens is het een ideale mogelijkheid om een gesprek te starten met bezoekers van uw showroom. Wij van Aquarium Verhuur begrijpen heel goed dat u door dagelijkse werkzaamheden geen tijd heeft om een aquarium er in optimale conditie uit te laten zien. Daarom doen wij het volledige aquarium onderhoud op preventieve basis, elke paar weken komt er een medewerker langs om alles schoon te maken en te houden. 24/7 staat er iemand klaar om er altijd voor te zorgen dat het aquarium zowel uw als ons visitekaartje is.

We bieden aan om eens bij u langs te komen om geheel vrijblijvend meer voorbeelden te laten zien van de mogelijkheden. U zult versteld staan welke uitwerking het huren van een aquarium heeft op de rest van uw showroom en op uzelf.

Wellnesscentra en een aquarium huren

Als medewerker of eigenaar van een wellnesscentrum bent u natuurlijk als geen ander op de hoogte van het belang van een omgeving waarin relaxen het uitgangspunt is, dit kan prima met een huur aquarium. Of het nu in een sauna, spa of jacuzzi is: uw klant komt even helemaal tot rust. Ook bij een prachtig zeeaquarium met mooie koralen.

Bij de inrichting van een wellnesscentrum wordt rekening gehouden met rustgevende factoren als licht, geur, vormen en kleur. Het huren van een aquarium past hier helemaal bij en draagt bij aan een natuurlijke, ontspannen uitstraling. Beeldt u zich eens in dat u in een sauna zit te ontspannen terwijl u naar vissen zit te kijken die door rustgevende planten en rotsen heen zwemmen. Door de tropische temperaturen waant u zich even in de Amazone of Afrika.

Of wat dacht u van de welbekende Garra Rufa-visjes? De voeten gaan in het huur aquarium en de vissen zorgen voor een aangename massage terwijl ze de dode cellen van uw huid halen.

De aantrekkingskracht van een aquarium is enorm groot en zal er voor zorgen dat er meer bezoekers naar uw wellnesscentrum komen. De volledige zorg voor het aquarium onderhoud nemen wij op ons, geniet u maar van de tevreden blik van uw klanten. Graag komen we een keer langs om in uw wellnesscentrum de ultieme plek te vinden en te praten over de verhuur van een aquarium.

Aquarium Verhuur is er voor iedereen

Een onderhoudsvrij aquarium heeft een gunstige invloed op iedereen. Of het nou zoetwater of zeewater aquarium projecten zijn. Denk aan het huren van een aquarium voor scholen, kinderdagverblijven, speelhallen, banken, bibliotheken, etc. Heeft u een idee voor uw bedrijf of instelling? Laat het ons weten en we helpen u met de uitvoering ervan.