Zee aquarium

Een zee aquarium is de crème de la crème in aquariumwereld. Misschien heeft u wel eens gedoken of gesnorkeld ergens aan de andere kant van de wereld? Dit uniek stukje natuur kunt u nu in uw woonkamer, kantoor, instelling of waar dan ook hebben. Mooie is dat wij naast de volledige aquarium installatie ook het zee aquarium onderhoud op ons nemen.

Ziet u de eye catcher in de vorm van een zee aquarium al staan in de centrale hal, directiekamer, lunchroom of tussen de werkplekken in? Los van de medewerkers die hier dagelijks van genieten laat het ook aan zakelijke relaties zien dat er aandacht wordt besteed aan het welzijn en de beleving. Bovendien is het een mooie ijsbreker: het gaat altijd als eerste over het zee aquarium.

In een door ons onderhouden zee aquarium is altijd wat anders te zien: prachtige koralen, vissen, kreeften, slakken, zeesterren, zee-egels of wellicht wel een murene. Daarom mist het zijn uitwerking niet en zorgt het dagelijks voor een stukje ontspanning op de werkvloer.

Ons concept is erop gericht dat wij het zee aquarium installeren, inrichten en het volledige aquarium onderhoud op ons nemen. Oftewel: jullie genieten van het prachtige zee aquarium en wij doen de rest.