Aquarium in
de horeca

Dé unieke, zorgeloze onderwaterbeleving voor bedrijven en zorginstellingen. AquariumVerhuur levert zoetwater- en zeeaquariums via een compleet leaseconcept. Een aquarium draagt bij aan een healing environment. Het kijken naar de vissen die voorbijzwemmen en de groene planten in het aquarium kalmeert en helpt ontspannen.

Een aquarium huren in de horeca

Een aquarium huren in de horeca is een streepje voor hebben bij uw gasten. Met een aquarium voegt u een instant sfeermaker toe aan uw etablissement. En sfeer is een van de meest bepalende factoren bij het maken van de keuze om ergens heen te gaan. AquariumVerhuur heeft een helder en zorgeloos leaseconcept dat het ook voor u mogelijk maakt de onderwaterwereld binnen te halen. Dat maakt een aquarium huren in de horeca leuk voor zowel jonge als volwassen gasten.

Ontspannen en genieten

Uw gasten komen bij u om te ontspannen en te genieten van een hapje en een drankje, van muziek en fijn gezelschap. Een aquarium draagt bij aan een ontspannen sfeer en zorgt voor stress-vermindering. De kleuren van de vissen, het groen van de waterplanten en de rustige Bewegingen in de bak brengen je tot rust. Daarnaast geeft het leven in het aquarium een ingang voor het gesprek van uw gasten. Jonge kinderen zullen zich urenlang vermaken met de wonderlijke wereld achter het glas en dát geeft hun ouders de gelegenheid nog even wat langer te blijven zitten. Kortom: een aquarium huren in de horeca, of u nu een restaurant of café hebt of een hotel; is een garantie voor succes.

Zorgeloos een aquarium huren in de horeca

Er zijn talloze mogelijkheden voor een aquarium in uw zaak. Of het nu een standaard model bak is of een ingebouwd aquarium dat opgaat in zijn omgeving. We kunnen de inrichting en de vissen afstemmen op uw wensen en de huisstijl van uw bedrijf. Ons leaseconcept neemt u alle zorgen rond het aquarium uit handen. Wij plaatsen en installeren het geheel en komen eens in de paar weken langs voor het onderhoud. U hoeft alleen nog maar te genieten van het leven onder water, samen met uw medewerkers én uiteraard uw gasten.

We komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken voor uw horeca-gelegenheid.

Vragen? Stel ze via ons contactformulier, bel ons via 0229-796557 of mail naar info@aquariumverhuur.nl

Over ons

Erik

“Ik heb op veel plekken gedoken en de fascinerende onderwaterwereld van dichtbij kunnen bekijken. Vaak krijg ik reacties van: ‘Kon ik al dat moois maar zien’.
Met ons zorgeloze leaseconcept voor aquariums maken we dit nu mogelijk in je eigen werk- of leefomgeving.”

Herman

‘’Mijn aquarium geeft mij een enorme rust.”

To top