Aquarium in
uw winkel

 

Dé unieke, zorgeloze onderwaterbeleving voor bedrijven en zorginstellingen. AquariumVerhuur levert zoetwater- en zeeaquariums via een compleet leaseconcept. Een aquarium draagt bij aan een healing environment. Het kijken naar de vissen die voorbijzwemmen en de groene planten in het aquarium kalmeert en helpt ontspannen.

 

Een aquarium huren voor uw winkel

Voor een extra beleving voor uw klanten kunt u een aquarium huren voor uw winkel. In een showroom, bij de paskamers of gewoon midden in de ruimte; een aquarium doet het altijd goed.

In een tijd waarin veel mensen graag online winkelen, is het belangrijk uw klanten méér te bieden. Met een mooie eye catcher waar je uren naar kunt kijken, zet je een grote stap in die richting. Al is het maar voor alle partners die moeten wachten tijdens het passen, uitzoeken of bespreken. Ons zorgeloze leaseconcept maakt een aquarium huren voor uw winkel heel aantrekkelijk.

Zorgeloos een aquarium huren voor uw winkel

AquariumVerhuur biedt een zorgeloos leaseconcept. Voor een vast bedrag per maand plaatsen en installeren wij het aquarium in uw winkel en verzorgen we het volledige onderhoud ervan. Zo ziet het aquarium er iedere dag weer helder en aantrekkelijk uit met prachtige waterplanten en gezonde vissen. U hebt er geen omkijken naar, behalve dan al die keren dat u zichzelf erop betrapt dat u alweer even naar het aquarium zit te staren.

Past naadloos in uw winkel

Gaat u een aquarium huren voor uw winkel, dan moet deze wel een duidelijke meerwaarde bieden. Daar helpen we u graag bij. Zo kunnen we de kleuren van de vissen, koralen en ornamenten aanpassen aan uw huisstijl. Ook kunnen we uw logo’s of acties op de achterwand laten drukken. En wat denkt u van producten of 3D uitingen onder water? Met een aquarium in de winkel onderscheidt u zich van online winkelen, maar óók van uw collega’s. Een aquarium heeft een rustgevend effect op zijn omgeving en u wilt dat uw klanten zich op hun gemak voelen in uw winkel. Zo komen ze zéker nog eens terug!

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor een aquarium huren voor uw winkel. Wij hebben voorbeelden genoeg en zijn benieuwd naar uw wensen. Samen maken we uw winkel uniek.

 

Vragen? Stel ze via ons contactformulier, bel ons via 0229-796557 of mail naar info@aquariumverhuur.nl

Over ons

Erik

“Ik heb op veel plekken gedoken en de fascinerende onderwaterwereld van dichtbij kunnen bekijken. Vaak krijg ik reacties van: ‘Kon ik al dat moois maar zien’.
Met ons zorgeloze leaseconcept voor aquariums maken we dit nu mogelijk in je eigen werk- of leefomgeving.”

Herman

‘’Mijn aquarium geeft mij een enorme rust.”

To top