Aquarium op
kantoor of winkel

 

Dé unieke, zorgeloze onderwaterbeleving voor bedrijven en zorginstellingen. AquariumVerhuur levert zoetwater- en zeeaquariums via een compleet aquarium lease concept. Een aquarium draagt bij aan een healing environment. Het kijken naar de vissen die voorbijzwemmen en de groene planten in het aquarium kalmeert en helpt ontspannen.

 

Een aquarium huren in uw kantoor

Een aquarium huren in uw kantoor draagt bij aan een ontspannen sfeer. En een ontspannen sfeer draagt bij aan gezonde en productieve medewerkers. In de drukke maatschappij waarin we leven, worden medewerkers nog weleens ondergesneeuwd door de hoeveelheid werk en de bijbehorende werkdruk. Door even een pauze te nemen en rustig naar het aquarium te kijken, komen ze tot rust. Er zijn verschillende wetenschappelijke onderzoeken gedaan naar het effect van aquariums op het stressniveau van mensen. Alleen die uitkomsten al zijn reden genoeg om een aquarium te huren in uw kantoor.

Eyecatcher en rustpunt tegelijk

Een aquarium, of het nu een zoetwater of een zeeaquarium is, is in alle opzichten een aanwinst voor uw bedrijf. De waterplanten, koralen en kleurrijke vissen trekken ieders aandacht. Een mooie binnenkomer voor bij de receptie of in de ontvangsthal, maar ook heel sfeervol in de kantoortuin. Maar ook in de bedrijfskantine of de vergaderzaal helpen de vissen ontspannen. Perfect voor meer inspiratie of om verhitte gemoederen even te sussen. Voor de medewerkers is het heerlijk om tussen het werk door even vijf minuutjes de aandacht te verleggen door naar de voorbij zwemmende vissen te kijken. De gedachten verzetten en even tot rust komen en opladen voor de rest van de werkdag. Dat is waarom steeds meer bedrijven een aquarium huren voor in hun kantoor.

 

Zorgeloos een aquarium huren in uw kantoor

Aquarium Verhuur heeft een helder leaseconcept. U kunt zorgeloos een aquarium huren in uw kantoor. Wij plaatsen en installeren het aquarium en komen eens in de paar weken langs voor het onderhoud ervan. Zo blijf het water helder en blijven de vissen gezond. U geniet zo van een onderhoudsvrij aquarium voor een vast bedrag per maand. En door de voordelen die het aquarium met zich meebrengt voor het welzijn van uw medewerkers, levert het aquarium onderaan de streep meer op dan het u kost.

 

Vragen? Stel ze via ons contactformulier, bel ons via 0229-796557 of mail naar info@aquariumverhuur.nl

Over ons

Michael

‘’Ik merk elke keer weer dat onze klanten blij worden van de vissen in hun aquariums. En dat maakt ons vak alleen maar mooier.”

Jan

“Ik vind het heerlijk om met mijn handen bezig te zijn. Ik heb veel plezier in het onderhoudswerk met aquariums. Elke dag is anders.”

To top