Aquarium in
wellnesscentra

 

AquariumVerhuur levert zoetwater- en zeeaquariums via een compleet leaseconcept. Een aquarium draagt bij aan een healing environment. Het kijken naar de vissen die voorbijzwemmen en de groene planten in het aquarium kalmeert en helpt ontspannen.

 

Een aquarium huren voor uw welnesscentrum

Als u uw gasten echt wilt verwennen kunt u een aquarium huren voor uw wellnesscentrum. In een spa of sauna is een rustgevende omgeving heel belangrijk. Een aquarium draagt hier in hoge mate aan bij. Het kijken naar de planten en de voorbij zwemmende vissen werkt ontspannend. Perfect in combinatie met uw sauna, jacuzzi of spabehandelingen. Een aquarium huren voor uw wellness bedrijf is een extraatje voor uw klanten, maar ook voor uzelf én uw collega’s.

Het aquarium als onderdeel van uw bedrijf

U besteedt veel tijd en aandacht aan de sfeer in uw wellnesscentrum. Alles om uw gasten optimaal te laten ontspannen tijdens hun verblijf bij u. Licht, geuren, vormen en kleur spelen een grote rol. Een aquarium met prachtige waterplanten en koralen en kleurige vissen past hier naadloos bij. Een aquarium huren voor uw wellness-centrum zorgt voor een extra ontspannen sfeer. Vanuit de sauna kijken uw gasten naar tropische vissen en rustig heen en weer wuivende waterplanten. 

Ze wanen zich even in een warm land. Maar AquariumVerhuur levert niet alleen vissen om naar te kijken; we hebben ook versterking voor uw medewerkers. Zo kunt u de Garra Rufa visjes inzetten voor extra voetbehandelingen. Dr. Fish komt met liefde in uw wellnesscentrum werken. Deze visjes gaan in een eigen aquarium, waar uw gasten hun voeten in kunnen zetten. Vervolgens knabbelen de visjes dode huidcellen weg, terwijl uw gasten genieten van deze lichte voetmassage.

Zorgeloos een aquarium huren voor uw welnesscentrum

Met het zorgeloze leaseconcept van AquariumVerhuur huurt u zorgeloos een aquarium voor uw wellnesscentrum. Wij zorgen voor het plaatsen en inrichten van het aquarium en komen om de paar weken langs voor onderhoud. U hoeft alleen nog maar te genieten, samen met uw collega’s en gasten.

We komen graag bij u langs om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

 

Vragen? Stel ze via ons contactformulier, bel ons via 0229-796557 of mail naar info@aquariumverhuur.nl

Over ons

Erik

“Ik heb op veel plekken gedoken en de fascinerende onderwaterwereld van dichtbij kunnen bekijken. Vaak krijg ik reacties van: ‘Kon ik al dat moois maar zien’.
Met ons zorgeloze leaseconcept voor aquariums maken we dit nu mogelijk in je eigen werk- of leefomgeving.”

Herman

‘’Mijn aquarium geeft mij een enorme rust.”

To top