Aquarium in
kinderdagverblijf

 

AquariumVerhuur levert al aquariums aan verschillende kinderdagblijven. We doen dit via een compleet leaseconcept. Dit betekent dat we de organisatie compleet ontzorgen in de verzorging en onderhoud van het aquarium. Voor de kinderen is het kijken naar de vissen die voorbijzwemmen kalmerend en helpt ze ontspannen. Uiteraard hebben de medewerkers hier ook profijt van!

 

Een aquarium huren voor uw kinderdagverblijf

Als u uw kleine gasten echt wilt verwennen kunt u een aquarium huren voor het kinderdagverblijf. In een kinderdagverblijf is een rustgevende omgeving heel belangrijk. Een aquarium draagt hier in hoge mate aan bij. Het kijken naar de planten en de voorbij zwemmende vissen werkt ontspannend. Perfect in combinatie met kinderen.

Zorgeloos een aquarium huren voor uw kinderdagverblijf

Met het zorgeloze leaseconcept van AquariumVerhuur huurt u zorgeloos een aquarium voor uw BSO of kinderdagverblijf. Wij zorgen voor het plaatsen en inrichten van het aquarium en komen om de paar weken langs voor onderhoud. U hoeft alleen nog maar te genieten, samen met uw collega’s en gasten.

Een aquarium huren voor een kinderdagverblijf: praktisch

Een aquarium huren in kinderdagverblijven gebeurt steeds vaker; een eigen aquarium laten plaatsen steeds minder. Het plaatsen en installeren gaat nog wel, maar vervolgens heeft het aquarium veel aandacht en onderhoud nodig. Dit kost tijd en vraagt expertise. Een aquarium huren in uw kinderdagverblijf via AquariumVerhuur neemt dit weg. Wij plaatsen en installeren het aquarium en komen op vaste momenten terug voor het onderhoud. Het water is helder, de vissen zijn gezond en bewoners, bezoekers, kinderen én medewerkers kunnen genieten van al het moois dat de onderwaterwereld te bieden heeft.

Zorgeloos een aquarium huren

Ieder aquarium is anders en er zijn talloze mogelijkheden voor maatwerk als het gaat om de vorm en de plaats van het aquarium en het leven erin. Het is ook mogelijk er een educatief element aan te koppelen met informatie over de vissen en de planten en waar ze vandaan komen. Zo kweken we meer bewustzijn als het gaat om zuinig zijn met onze planeet. We komen graag een keer bij u langs om te kijken welk type aquarium past in uw organisatie. Daarna nemen wij u deze zorg uit handen voor een vaste prijs per maand. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.

 

Vragen? Stel ze via ons contactformulier, bel ons via 0229-796557 of mail naar info@aquariumverhuur.nl

Over ons

Erik

“Ik heb op veel plekken gedoken en de fascinerende onderwaterwereld van dichtbij kunnen bekijken. Vaak krijg ik reacties van: ‘Kon ik al dat moois maar zien’.
Met ons zorgeloze leaseconcept voor aquariums maken we dit nu mogelijk in je eigen werk- of leefomgeving.”

Herman

‘’Mijn aquarium geeft mij een enorme rust.”

To top