Aquarium
bij zorginstellingen

 

Dé unieke, zorgeloze onderwaterbeleving voor bedrijven en zorginstellingen. AquariumVerhuur levert zoetwater- en zeeaquariums via een compleet aquarium leaseconcept. Een aquarium draagt bij aan een healing environment. Het kijken naar de vissen die voorbijzwemmen en de groene planten in het aquarium kalmeert en helpt ontspannen.

 

Een aquarium huren in de zorg

Een aquarium huren in de zorg draagt bij aan een Healing Environment. In een wachtruimte of ontmoetingsruimte zorgt het aquarium voor een ontspannen sfeer. Het groen van de planten, het licht en de voorbij zwemmende vissen stralen rust uit. De kleuren van de vissen werken op het gemoed. Daardoor voelen bezoekers, bewoners en patiënten zich prettiger. Minder stress draagt bij aan herstel en het algeheel welbevinden. Er zijn tal van wetenschappelijke onderzoeken die zich hebben gericht op het effect van aquariums op het gemoed en vooral op stress. Een aquarium huren in de zorg heeft gegarandeerd positieve effecten.

Haal de onderwaterwereld in huis

Van oudsher zijn zorginstellingen en ziekenhuizen vrij strak en steriel. De laatste jaren verandert dit steeds meer, omdat we hebben ontdekt dat kleur en vorm veel effect hebben op de sfeer en dus de gemoedstoestand van de bewoners, bezoekers en patiënten. Vooral natuurlijke elementen, daglicht, planten en het gebruik van hout zie je steeds meer terug. Een aquarium past hier naadloos in. Een prachtig stukje onderwaterwereld uit de Amazone, de zee of van dichterbij huis. Je kunt er uren naar kijken en komt van binnen helemaal tot rust.

Een aquarium huren in de zorg: praktisch

Een aquarium huren in de zorg gebeurt steeds vaker; een eigen aquarium laten plaatsen steeds minder. Het plaatsen en installeren gaat nog wel, maar vervolgens heeft het aquarium veel aandacht en onderhoud nodig. Dit kost tijd en vraagt expertise. Een aquarium huren in de zorg via AquariumVerhuur neemt dit weg. Wij plaatsen en installeren het aquarium en komen op vaste momenten terug voor het onderhoud. Het water is helder, de vissen zijn gezond en bewoners, bezoekers, cliënten én medewerkers kunnen genieten van al het moois dat de onderwaterwereld te bieden heeft.

Zorgeloos een aquarium huren

Ieder aquarium is anders en er zijn talloze mogelijkheden voor maatwerk als het gaat om de vorm en de plaats van het aquarium en het leven erin. Het is ook mogelijk er een educatief element aan te koppelen met informatie over de vissen en de planten en waar ze vandaan komen. Zo kweken we meer bewustzijn als het gaat om zuinig zijn met onze planeet. We komen graag een keer bij u langs om te kijken welk type aquarium past in uw zorgorganisatie. Daarna nemen wij u deze zorg uit handen voor een vaste prijs per maand. Zo draagt een aquarium huren in de zorg bij aan het welzijn van uw cliënten én uw personeel. Dit is de reden dat zorginstellingen als het Amsterdam UMC, het Prinses Maxima Centrum, Stepping Stones en Amstelring lease aquariums van AquariumVerhuur hebben staan.

 

Vragen? Stel ze via ons contactformulier, bel ons via 0229-796557 of mail naar info@aquariumverhuur.nl

Over ons

Erik

“Ik heb op veel plekken gedoken en de fascinerende onderwaterwereld van dichtbij kunnen bekijken. Vaak krijg ik reacties van: ‘Kon ik al dat moois maar zien’.
Met ons zorgeloze leaseconcept voor aquariums maken we dit nu mogelijk in je eigen werk- of leefomgeving.”

Herman

‘’Mijn aquarium geeft mij een enorme rust.”

To top