aquarium lease

Ons concept

Aquariumlease

Een aquarium leasen betekent wél de lusten, maar niet de lasten van een aquarium. Iedere dag
opnieuw genieten van de prachtige kleuren van de vissen en de waterplanten en de rust die ervan uitgaat, maar geen zorgen over het onderhoud. Wij plaatsen en onderhouden het aquarium voor een vast bedrag per maand. Dat kan al vanaf € 4,- per dag, all inclusive en zonder verrassingen achteraf! Dat is zorgeloos een aquarium leasen.

 

50 x 50 x 175 cm

vanaf € 4,- per dag

100 x 50 x 160 cm

vanaf € 5,- per dag

150 x 50 x 160 cm

vanaf € 6,- per dag

200 x 50 x 160 cm

vanaf € 7,- per dag

Vragen? Stel ze via ons contactformulier, bel ons via 0229-796557 of mail naar info@aquariumverhuur.nl

 

Op basis van uw wensen

Een aquarium voegt een unieke beleving toe aan uw bedrijf of instelling. Ieder aquarium is anders en we houden bij de inrichting rekening met uw wensen. Zo kunt u kiezen uit een zeewater aquarium met tropische vissen en prachtige koralen of een zoetwater aquarium met de meer bekende vissen en waterplanten. Wij zorgen voor een levend schilderij. Een unieke eyecatcher in de ruimte.

 

Bewezen effectief

Een aquarium werkt stressverlagend. Hier zijn talloze wetenschappelijke artikelen over geschreven. Zo creëert u een meer ontspannen werkplek, die tegelijkertijd zorgt voor een hogere arbeidsproductiviteit. Anderzijds neemt het kijken naar de vissen en planten spanning weg voor bijvoorbeeld medische behandelingen. Bezoekers, cliënten en werknemers voelen zich beter wanneer er een aquarium in de ruimte is. En dat heeft weer positieve gevolgen voor gezondheid, humeur en herstel.

Educatie

Wanneer u een aquarium heeft komen er gegarandeerd vragen over de vissen, de planten of het koraal. Daarom kunnen we een informatiebordje plaatsen waarop we meer vertellen over het aquarium. Zo kunnen bezoekers lezen wat voor vissen het zijn en waar ze vandaan komen. 

De vissen die wij in de aquariums laten zwemmen zijn speciaal gekweekt. Ze worden dus niet uit hun vertrouwde leefomgeving gehaald. Ook gebruiken we de meest energiezuinige techniek voor de aquariums. Dit dragen we graag uit naar de mensen die het aquarium bewonderen. Zo kunnen we hen meer leren over het onderwater leven en ook meer bewustzijn kweken over de invloed van het klimaat op het leven in de zee.

Wilt u meer weten over wat een aquarium kan doen voor uw organisatie? Maak een afspraak met Erik voor een vrijblijvend gesprek. Dan vertelt hij u er alles over.

Maatwerk

Bent u aan het verbouwen of een nieuw pand aan het bouwen en hebt u een specifieke ruimte op het oog om een aquarium in te bouwen? Misschien wilt u een aquarium dat naadloos opgaat in het interieur of een specifiek meubel? AquariumVerhuur maakt ook aquariums op maat. Daarbij kunnen we ook de ombouw verzorgen in de stijl en het materiaal dat naadloos aansluit bij uw wensen. Zo kunnen we een aquarium inbouwen in een wand. Zo heeft u een uniek aquarium dat de ruimte extra cachet geeft.

Maatwerk onder water

Naast de buitenkant van het aquarium, stemmen we ook de binnenkant graag af op uw wensen. Zo kunnen we met de planten, koralen, ornamenten en zelfs de vissen rekening houden met speciale kleuren of vormen. Zo kunnen er zomaar vissen in de kleur van uw huisstijl rond-zwemmen in het aquarium in de hal of staat er een 3D geprint logo onder water. Over een eye catcher gesproken! Het is ook mogelijk om specifieke producten ín het aquarium te plaatsen, zonder daarbij schade toe te brengen aan het leven in het aquarium natuurlijk. Zo past uw aquarium helemaal in uw bedrijf of organisatie. En dat zonder zorgen over het onderhoud en de verzorging.

Krijgt u al inspiratie? Deel het met ons in een vrijblijvend gesprek!

 

Vragen? Stel ze via ons contactformulier, bel ons via 0229-796557 of mail naar info@aquariumverhuur.nl

Aquarium onderhoud

Als onderdeel van onze aquarium lease zorgen we, naast de installatie en inrichting, voor aquarium onderhoud. Een (zee)aquarium onderhouden vraagt een eigen expertise. De verhouding tussen vissen, watertemperatuur, planten, zouten en zelfs bacteriën steekt nauw. 

In een helder aquarium is er een goede balans, maar om dat te realiseren is kennis nodig. 

Wij hebben 30 jaar ervaring met het plaatsen, installeren en onderhouden van aquariums. Daarom zorgen wij met veel plezier en passie voor het aquarium onderhoud van uw lease aquarium. Daar hoeft u zich dan geen zorgen om te maken.

Aquarium onderhoud in bestaande situaties

Veel bedrijven en organisaties hebben al jaren geleden een aquarium laten plaatsen. Dat ging best een tijdje goed, maar na verloop van tijd ontstonden er problemen. Aquarium onderhoud vraagt veel tijd en is vaak kostbaar. En als de juiste kennis ontbreekt gaan waterplanten woekeren, worden vissen ziek of ontstaat er overmatige algvorming. Heeft u zo’n aquarium staan en is het gevoel van meerwaarde een beetje verdwenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We komen graag eens bij u langs om te kijken of we van het aquarium weer een sieraad voor de ruimte kunnen maken. Een verwaarloosd aquarium draagt niet bij aan de beeldvorming van uw organisatie. Bovendien kan het gevaarlijk zijn voor de vissen die erin leven.

Preventief en consequent

Voor onze lease aquariums hebben we vaste onderhoudsprogramma’s, waarbij we iedere paar weken preventief en consequent onderhoud uitvoeren. Dit komt de uitstraling van het aquarium ten goede, maar vooral ook het leven in het aquarium. Ook voor uw bestaande aquarium willen we graag preventief het onderhoud verzorgen. Na een gratis eerste onderhoudsbeurt doen wij een voorstel voor het vervolgtraject, waarin we iedere paar weken langskomen. Zo kunt u zelf beslissen om deze taak uit handen te geven en vooral weer te genieten van de wondere onderwaterwereld. Bovendien geven we garantie op een representatief aquarium.

 

Vragen? Stel ze via ons contactformulier, bel ons via 0229-796557 of mail naar info@aquariumverhuur.nl

Aquariumlease

Een aquarium is niet alleen een eye catcher in een wachtruimte, winkel of kantoor, maar ook in uw beursstand of tijdens een evenement. AquariumVerhuur verhuurt ook aquariums voor korte termijn. Kleurrijke, levendige publiekstrekkers die u helpen zich te onderscheiden van de rest.

Aquarium op de beurs

Met een aquarium in uw beursstand weet u zeker dat u opvalt. Een aquarium heeft een hoge attentiewaarde en u kunt het ook gebruiken als onderdeel van uw presentatie. Zo kunnen uw producten onder water worden geplaatst en kunt u kiezen voor vissen in de kleur van uw huisstijl. Zo is uw stand nét iets anders en attractiever dan die van de buurman. De vissen trekken het publiek aan; u zorgt voor de rest!

U kunt het aquarium ook gebruiken voor leadgeneratie. Laat bezoekers raden hoeveel vissen er in het aquarium zwemmen of welke soort vissen het zijn. Onder de inzendingen verloot u een aantal prijzen en ondertussen heeft u een stapel nieuwe leads om op te volgen in de vorm van e-mailadressen of telefoonnummers.

Een aquarium voor uw event

Ook voor evenementen kunt u een aquarium huren. Denk aan feesten en presentaties. Een aquarium vol prachtige vissen, planten en koralen verhoogt de feestvreugde.

Zorgeloos een aquarium huren

Een aquarium huren kan al vanaf 1 dag. Daarbij verzorgen wij het transport en de installatie van het aquarium en na afloop halen we alles weer op. U hoeft alleen nog maar te genieten van het leven onder water.

Meer weten over het huren van een aquarium voor uw evenement? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte of meer uitleg.

 

Vragen? Stel ze via ons contactformulier, bel ons via 0229-796557 of mail naar info@aquariumverhuur.nl

Zoutwater aquarium

Wie droomt er nou niet van wonen op een tropisch eiland met koraalriffen voor de deur waar honderden kleurrijke vissen in leven?
Helaas is de harde werkelijkheid een kantoorbaan waar 1/3e van ons leven doorgebracht wordt.
Om toch aan dit droombeeld te kunnen voldoen installeert AquariumVerhuur zeewater aquariums compleet met alle techniek, koralen, vissen en andere levende have.

Het mooie van ons concept is dat wij alles van A t/m Z regelen en bijhouden. Bij u is er geen tijd voor, de zin er vaak niet en voor ons is het een fantastische hobby: win win situatie dus.
Los daarvan vinden we het welzijn van de dieren enorm belangrijk: daar dient dus goed voor gezorgd te worden. Onze zee water expert Jan heeft al decennia lang zoutwater aquariums en alle kennis in huis.
Vissen blij, jullie blij, wij blij. Bovendien geven we garantie op een representatief zeewater aquarium.

Misschien heeft u weleens gesnorkeld of gedoken? Dan weet u precies waarover we praten: het ultieme ontspanning gevoel! Koralen, vissen, zee egels, zeesterren, heremietkreeften, slakken, garnalen noem het maar op: in een zeeaquarium is zoveel te zien. Het geeft even een goede afleiding van de dagelijkse werkzaamheden. Op die manier kan er na een aantal minuten weer fris gewerkt worden.
Het is niet voor niets dat onderzoek uitwijst dat een (zee) aquarium zorgt voor minder stress, lager ziekteverzuim, een lagere bloeddruk en een hogere arbeidsproductiviteit.

Graag stappen we eens binnen om u meer te vertellen over deze fascinerende onderwaterwereld! Dat is uiteraard gewoon vrijblijvend.

 

Vragen? Stel ze via ons contactformulier, bel ons via 0229-796557 of mail naar info@aquariumverhuur.nl

Over ons

Michael

‘’Ik merk elke keer weer dat onze klanten blij worden van de vissen in hun aquariums. En dat maakt ons vak alleen maar mooier.”

Jan

“Ik vind het heerlijk om met mijn handen bezig te zijn. Ik heb veel plezier in het onderhoudswerk met aquariums. Elke dag is anders.”

To top