Over ons

Wie zit er achter AquariumVerhuur?

Als trotse eigenaar van AquariumVerhuur heet ik u welkom op onze site. AquariumVerhuur is het bedrijf van Erik Rood. De liefde voor aquariums is mij, Erik Rood, met de paplepel ingegoten en vanuit deze passie heb ik, met mijn team ons bedrijf opgebouwd. Met onze jarenlange kennis en ervaring over aquariums en het leven daarin hebben we inmiddels honderden lease aquariums bij bedrijven, zorginstellingen en andere organisaties geplaatst. Een helde en, zorgeloos concept waarbij het welzijn van U en de vissen voorop staat. Het geeft ons een enorme voldoening om zoveel mensen blij te maken met ons maatwerk.

Persoonlijk, duidelijk & eerlijk

Duidelijk en eerlijk communiceren vinden we belangrijk. We willen dat u volop kunt genieten van uw aquarium, terwijl ons professionele team het volledige aquarium onderhoud voor zijn rekening neemt. Ieder aquarium is maatwerk, bijzonder en uw wensen staan voorop. Daarom komt Erik graag vrijblijvend bij u langs om samen te kijken welke unieke beleving u wilt realiseren voor uw medewerkers, cliënten of bezoekers.

Vragen? Stel ze via ons contactformulier, bel ons via 0229-796557 of mail naar info@aquariumverhuur.nl

 

Een stukje historie

Op een familievideo zie je mij als éénjarige bij mijn ouders in de woonkamer. Ik trek mezelf op aan, jawel, het aquarium. Bij ons thuis heeft altijd een aquarium gestaan en de liefde ervoor is er met de paplepel ingegoten. Zodra ik oud genoeg was om mee te helpen met het onderhoud aan het aquarium, deed ik dat. We hebben diverse aquariums gehad en zijn zo meegegroeid richting de hedendaagse technieken. 

Meer dan 35 jaar ervaring

Als jong ventje had ik een klein aquarium op mijn slaapkamer. Van mijn zakgeld kocht ik vissen. Inmiddels zijn we zo’n 35 jaar verder qua tijd, maar ook qua ervaring met aquariums en het leven daarin. Zowel privé als voor mijn werk heb ik jarenlang talloze aquariums geplaatst en het onderhoud ervan verzorgd.

Kennis van over de hele wereld

Een aantal jaar geleden wilde ik meer van de wereld zien. Veel duiken, publieke aquariums bekijken en aquariumwinkels bezoeken. Het was een geweldige ervaring en tijdens deze reizen heb ik mijn ondernemingsplan om aquariums te gaan verhuren geschreven. Ik wilde zelf iets met mijn passie gaan doen en andere mensen blij maken. Deze passie wil ik graag met u delen, zowel in zoetwater- als zeeaquarium projecten.

AquariumVerhuur gelukkige sponsor van Coral Reef Care

Het is enorm belangrijk dat we koraalriffen koesteren. Bij onze lease en maatwerk aquariums plaatsen we ook een stukje educatie over het welzijn van de zeeën en dat we daar zuinig op dienen te zijn.

Coral Reef Care draagt hieraan bij door het opbouwen van nieuwe koraalriffen. Check voor meer info: coralreefcare.com.

To top