Veelgestelde vragen

Wij kunnen het aquarium afstemmen op uw wensen als het gaat om planten, decoratie en de vissen. Duurzaamheid en dierenwelzijn staan voorop.

Een zoetwater aquarium bootst altijd een rivier of meer na, terwijl een zoutwater aquarium de zee nabootst. In een zoutwater aquarium plaatsen we koralen, kreeften, slakken, zeesterren, zee egels, garnalen en vissen: dat is veelzijdiger dan bij een zoetwater aquarium. Daarin plaatsen we planten, kienhout, stenen en vissen.

We hebben lease aquariums en maatwerk aquariums. Onde de laatste vallen ook zoutwater aquariums, die kunnen niet in de lease.

Nee, wij nemen alle zorgen omtrent het onderhoud op ons, u gaat er lekker van genieten. Wij bieden u onderhoudsvrije, zorgeloze leaseconstructie tegen een vaste maandbedrag.

Een aquarium, of het nu een zoetwater of een zeeaquarium is, is in alle opzichten een aanwinst voor uw bedrijf. De waterplanten, koralen en kleurrijke vissen trekken ieders aandacht. Een mooie binnenkomer voor bij de receptie of in de ontvangsthal, maar ook heel sfeervol in de kantoortuin. Maar ook in de bedrijfskantine of de vergaderzaal helpen de vissen ontspannen. Bedrijven als O’Neill, Huurmij en ook Google hebben aquariums in hun kantoor.

We bieden een uniek, zorgeloos concept al vanaf € 4,- per dag. U least een aquarium, inclusief plaatsing en onderhoud, vissen, planten, een automatisch voersysteem en alle verbruiksmaterialen. Voor een helder, vast bedrag per maand hoeft u alleen maar te genieten van uw eigen unieke onderwaterwereld.

Geen tijd voor het onderhoud van een aquarium? Geen probleem. Wij nemen u dit uit handen. Ook wanneer u een bestaand aquarium heeft. Consequent onderhoud is noodzakelijk om het aquarium én de vissen in goede gezondheid te houden. De eerste onderhoudsbeurt is gratis.

Erik, Jan, Michael, Herman en Tim hebben samen al duizenden aquariums geïnstalleerd: zowel zoet als zeewater. In allerlei soorten en maten van 50 cm tot 600 cm.

Aquariums zijn een belangrijk onderdeel van een ‘healing environment’. Healing environments zijn fysieke omgevingen die het welzijn van de bezoekers, of dat nu werknemers zijn of cliënten, bevorderen en stress helpen verminderen. Zorginstellingen werken steeds vaker met healing environments. Deze ruimtes zijn speciaal ingericht met aandacht voor natuurlijke vormen, kleuren, licht, frisse lucht en geluid. Mensen die in deze ruimte verblijven voelen zich meer ontspannen. Een aquarium kan bijdragen aan zo’n gezonde (werk)omgeving met de groene planten, gekleurde koralen en de vissen die rustig voorbij zwemmen. Ziekenhuizen met een aquarium zijn bijvoorbeeld Amsterdam UMC en het Sophia kinderziekenhuis.

Jazeker, In een showroom, bij de paskamers of gewoon midden in de ruimte; een aquarium doet het altijd goed. In een tijd waarin veel mensen graag online winkelen, is het belangrijk uw klanten méér te bieden. Met een mooie eye catcher waar je uren naar kunt kijken, zet je een grote stap in die richting. Al is het maar voor alle partners die moeten wachten tijdens het passen, uitzoeken of bespreken. Ons zorgeloze leaseconcept maakt een aquarium huren voor uw winkel heel aantrekkelijk. Klanten als Reddy keukens en Karsten Tenten gingen u al voor.

Als u uw gasten echt wilt verwennen kunt u een aquarium huren voor uw wellnesscentrum. In een spa of sauna is een rustgevende omgeving heel belangrijk. Een aquarium draagt hier in hoge mate aan bij. Het kijken naar de planten en de voorbij zwemmende vissen werkt ontspannend. Perfect in combinatie met uw sauna, jacuzzi of spabehandelingen. Een aquarium huren voor uw wellness bedrijf is een extraatje voor uw klanten, maar ook voor uzelf én uw collega’s.

Vissen slapen ‘s nachts. Als u ‘s nachts met een lamp in het aquarium schijnt, zult u merken dat de vissen erg langzaam bewegen en dat hun kleuren mogelijk ook minder uitgesproken zijn. Ze zullen zich versuft gedragen alsof ze in de war zijn. Daarom is het belangrijk om uw aquariumverlichting op een timer te zetten om een ​​consistent verlichtingsschema te garanderen dat de normale dag- en nachtcyclus simuleert. AquariumVerhuur stemt dit voor u af.

Ja, want echte aquariumplanten zorgen voor zuiver water en goede waterwaardes. Echte planten nemen veel afvalstoffen op uit het water, zoals nitraat en fosfaat. Echte planten, vooral snelgroeiende planten, zetten ook veel meer Co2 om naar zuurstof. Hoe zuurstofrijker het water, hoe gezonder. In tegenstelling tot wat sommige mensen denken, ontwikkelen algen zich minder vlug in een aquarium met echte planten dan in een aquarium met plastic planten! Echte planten in je aquarium zorgen dus voor een mooier en stabieler aquarium, waar minder snel problemen zullen opduiken!

To top