Lease aquariums in kinderdagverblijven en op kinderafdelingen in ziekenhuizen zijn hot!

/

Dit 200 cm lange lease aquarium wordt volledig door ons onderhouden in een kinderdagverblijf. De kinderen kunnen dagelijks bij de vissen kijken en iets leren over de natuur. De reacties zijn geweldig. Zowel bij kinderdagverblijven als kinderziekenhuizen waar we lease aquariums hebben staan. De vissen nemen verdriet, spanningen en ongerustheid weg bij de kinderen. Trots zijn we dat we op deze manier kunnen helpen aan een leuke omgeving!

200ste klant een feit bij AquariumVerhuur!

/

Dat was toch even een bijzonder moment: onze 200ste klant heeft een contract getekend. Dit keer een kantoor die we blij gaan maken met een groot maatwerk zee aquarium van 200 cm. Steeds meer bedrijven en instellingen weten ons te vinden en hebben interesse in lease aquariums of maatwerk aquariums.

Ook het aquarium onderhoud van bestaande aquariums nemen we steeds vaker over. Hartstikke handig toch? Genieten van een prachtig aquarium zonder er iets voor te hoeven doen. Een werkplek is allang niet meer een fabriek waar men de hele dag naar een computerscherm zit te turen. Hoe geweldig is het om een plek te hebben waar ook ruimte is voor ontspanning?

In veel onderzoeken komt terug dat daardoor de arbeidsproductiviteit zelfs van omhoog gaat. Bij zorginstellingen zorgt het ook voor een hogere belevingswereld en welzijn. Een lease aquarium draagt daar natuurlijk aan bij. AquariumVerhuur kan alles regelen en verzorgen van A t/m Z. Zo hebben we maatwerk aquariums en lease aquariums van 50 cm lengte tot 600 cm lengte.

Enthousiast? Erik stapt graag eens binnen om meer te vertellen over deze geweldige passie!

team AquariumVerhuur - Jan

Het enthousiaste team van AquariumVerhuur

/

Persoonlijk contact en snelle service staat bij ons voorop. Wij komen bij honderden instellingen en bedrijven voor het onderhoud aan de lease aquariums. Iedereen kent ons, dat levert mooie gesprekken en momenten op en zorgt na jaren voor een band.

We hebben van ons mooie team een paar foto’s laten maken om iedereen kennis met ons te laten maken. Zo hebben we onze nieuwe collega Tim die niet uitgesproken raakt over vissen en een jarenlange ervaring heeft op elk gebied van zoetwater. Dan Jan die al jarenlang bij AquariumVerhuur aan de hobby is (werk hebben we niet) en al ruim 30 jaar expert is op het gebied van zeewater aquariums.

Michael is de zoon van Jan en leert het vak van zijn vader met veel enthousiasme. Michael installeert en onderhoudt lease aquariums en helpt bij de maatwerk projecten. Daarnaast doet hij nog iets van een studie, maar we hopen dat hij daar snel mee stopt… Herman is de oudste van het stel en heeft zijn hele leven al zoetwater aquariums en sinds een paar jaar ook een zee aquarium. Herman doet onderhoud, acquisitie en springt bij waar nodig.

Hoe mooi is het dat Erik dan weer de zoon is van Herman. Met de paplepel ingegoten heeft hij zich alle facetten van het aquarium onderhouden en managen aangeleerd en zo ook al 30 jaar ervaring. Erik regelt verder alles met behulp van deze fantastische mannen. Alle klanten hebben zijn 06 nummer zodat direct contact mogelijk is, 24/7.

To top