Aquarium onderhoud parkeren

AquariumVerhuur auto’s zie je overal

/

Waar zie je ze tegenwoordig niet? De mooie AquariumVerhuur auto’s die ons helpen bij het onderhouden van al onze lease en maatwerk aquariums. Van zorginstelling tot kinderdagverblijf en van kantoor tot horeca: overal komen we voor het aquarium onderhoud. En met veel plezier!

Parkeren midden in de stad, in een parkeergarage, op een pad, blauwe zone, file parkeren, dubbel parkeren: het maakt ons niet uit. We parkeren overal met onze mooie auto’s voor het onderhouden van de aquariums. Heeft u ze al gezien? Er staan 2 prachtige discusvissen op en een mooi zout water aquarium. Blij rijden we rond op weg naar onze lease aquariums.

Tijdens het aquarium onderhoud is er altijd wel tijd voor een praatje. “Leuk beroep hebben jullie” horen we vaak. Of: “ik heb ook een aquarium thuis”. Of: “de mensen genieten hier dagelijks van het lease aquarium.” Dit soort berichten worden we blij van natuurlijk!

Dat is ook de reden dat we altijd zeggen: we hebben een aquarium hobby en geen werk. Geweldig toch? En we maken er dagelijks ook nog eens duizenden mensen blij mee. Laat dat aquarium onderhoud maar lekker aan ons over!

2023 was een fantastisch jaar…

/

We hebben niet stil gezeten in 2023. Zoveel zorginstellingen, kinderdagverblijven, kantoren, horeca, particulieren etc. etc. blij gemaakt met de door ons onderhouden lease en maatwerk aquariums. Wat een eer en dankbaarheid voelen we om dit te mogen doen!

En wat een succes is AquariumVerhuur inmiddels geworden. Exact 7 jaar geleden begonnen met 0,0 klanten op de zolderkamer en nu rond de 325 maat werk en lease aquariums en een mooi team van 5 collega’s. Dagelijks zijn we met veel plezier bezig om de aquariums bij onze klanten te onderhouden.

Dit gebeurd ook steeds vaker omdat kantoren een aquarium hebben staan, maar geen tijd en expertise meer hebben om het aquarium onderhoud te verzorgen: voor ons geen probleem. Inmiddels hebben we klanten als het AmsterdamUMC, hoofdkantoor van O’Neill en Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie in ons portfolio. Eigenlijk kan men overal van een lease aquarium genieten.

Enorm trots zijn wij op datgene wat we in die 7 jaar neer gezet hebben en ook enorm dankbaar voelen we ons om duizenden mensen dagelijks van de vissen te laten genieten. Zo komen ze tot rust in hectische tijden. 2024 wordt een bijzonder jaar waarin we een enorme groeispurt doormaken, daar over snel meer. Maak er wat moois van met zijn allen: geniet!

Aquarium onderhoud

Vacature Onderhoudsmedewerker

/

Per 1 januari zoeken we iemand die ons onderhoudsteam komt versterken. Het gaat om onderhoud aan onze lease en maatwerk aquariums, installatie van de aquariums, lief zijn voor de vissen en klanten etc. We zoeken iemand uit de regio Noord Holland: kom eens langs voor een kop koffie!

Aquarium werkzaamheden vinden plaats in diverse provincies in Nederland. Ons klantenbestand bestaat uit bedrijven, instellingen en particulieren: bv sauna’s, kantoren, kinderdagverblijven, ouderenzorg etc.. We hebben echt een sociale functie: dus een goede omgang met mensen is handig. Verder kennis van zoet en eventueel ook zee aquariums.

Het is een baan waarbij je heerlijk ontspannen met onze mooie aquarium hobby aan de gang kan. Daarnaast veel ritjes van en naar de klanten toe. Mooie combinatie van alleen en met mensen werken.

Lijkt het je wat? Neem even contact op met Erik!

Aquarium huur beurs

Aquarium huren voor een feest, film of beurs

/

Gedurende het jaar worden we veel benaderd met de vraag of het mogelijk is om een aquarium te huren voor een dag of een paar dagen. Dat is uiteraard geen probleem en van A t/m Z kunnen we alles regelen.

Het gaat dan om een aquarium in een beurs stand om meer bezoekers aan te trekken en gelijk een goede opening te hebben om het gesprek aan te gaan. Maar ook bij een feest kan een huur aquarium voor een mooie eye catcher zorgen. Verder worden onze vissen regelmatig ingezet bij series en films.

We hebben een aantal speciale huur aquariums die we voor deze projecten in zetten. Zo kunnen we ’s ochtends het aquarium bijvoorbeeld installeren en einde dag weer ophalen. Bij een beurs blijft het altijd een paar dagen staan.

We krijgen er altijd erg mooie reacties op van de klanten. Bij beurzen merkt men dat er aanzienlijk meer mensen naar de stand worden getrokken door het huur aquarium. We kunnen bijvoorbeeld ook ornamenten onder water plaatsen.

Meer info? Stuur eens een mailtje met daarin wanneer, waar, wat en waarom je een aquarium wil huren en we komen erop terug met een vrijblijvende prijsopgave.

Maatwerk aquarium

Van klein lease aquarium tot groot maatwerk aquarium

/

In één week tijd mochten wij ons grootste maatwerk aquarium en kleinste lease aquarium plaatsen. De eerste is een aquarium van 600 cm lang en de tweede een pilaar van 50 bij 50 cm en 175 cm hoogte.

Wat een heerlijke week was het. We hebben eerst het 600 cm maatwerk aquarium geplaatst in een wachtruimte voor Orthopedie Techniek. Een aantal weken werd de receptie al bestookt met vragen wanneer het aquarium kwam. Wat een prachtige reacties en heerlijk voor de bezoekers om naar te kunnen kijken. Eens een tijdje niet op je telefoon: maar lekker samen praten en wegdromen bij de tropische vissen. Uiteraard verzorgen wij met alle liefde het aquarium onderhoud.

Ons kleinste model lease aquarium staat bij een Kleinschalig Wonen locatie. Steeds vaker ziet men in dat de vrolijke vissen zorgen voor meer beleving en welzijn in de zorg. Wij merken dat ook als we komen voor het onderhouden van het aquarium. Bewoners, visite en medewerkers zijn erg begaan en kijken dagelijks even bij het lease aquarium.

Of het nou groot of klein is, een kantoor of zorginstelling: iedereen geniet van de aquariums. En wij genieten volop van het verzorgen van het aquarium: win win situatie dus. Graag komen we eens langs om e.e.a. te bespreken.

Wachtruimte

Zorginstellingen kiezen voor lease aquariums

/

Steeds meer zorginstellingen willen lease aquariums in huis omdat ze aandacht willen besteden aan meer welzijn en beleving voor de bewoners. Overigens vinden ook de medewerkers en visite het erg leuk. Het mooie van een aquarium leasen is dat wij al het aquarium onderhoud verzorgen.

Van Kleinschalig Wonen tot grote ziekenhuizen: onze lease of maatwerk aquariums staan op veel plekken. In huiskamer projecten hanteren we hoge pilaren die weinig ruimte innemen en in ziekenhuizen zoals het AmsterdamUMC plaatsen we grote maatwerkaquariums. Bij grotere verpleeghuizen wordt er gekozen voor een lease aquarium in een centrale hal of het restaurant.

Wat al onze klanten fijn vinden is dat ze zelf geen omkijken hebben naar het aquarium. Wij bieden een zorgeloze beleving aan en regelen alles van A t/m Z. Mooie is dat we dit ook met alle liefde doen omdat ons hart bij de aquariumhobby ligt.

Een aquarium leasen in de zorg wordt gedaan om meerdere redenen en hier zijn ook onderzoeken naar gedaan. De vrolijke vissen verminderen de gevoelsmatige wachttijd, zorgen voor meer interactie, nemen spanning en verdriet weg, verhogen de eetlust en roepen herinneringen op over vroeger.

Het is voor ons ontzettend dankbaar om zoveel instellingen blij te mogen maken met de door ons onderhouden aquariums: een voorrecht! Graag stappen we eens binnen om meer te laten zien, dat is al een feestje op zich…

Lease aquarium tegen Burn out

Veel mensen zijn in augustus in de vakantie modus… Straks kan iedereen weer lekker aan het werk. Of toch niet? 1 op de 4 werkenden krijgt een burn out tegenwoordig… Diverse onderzoeken laten zien dat een lease aquarium helpt tegen stress, angsten, een lagere bloeddruk, een blijer gevoel etc.

Een paar minuten per dag naar een lease aquarium kijken is al voldoende om het hoofd leeg te maken. Het is dan ook niet gek dat steeds meer kantoren het nut inzien van een levend schilderij met tropische vissen. Op die manier krijgen medewerkers dagelijks even het vakantiegevoel.

De Volkskrant, Nu.nl, Telegraaf, RTL, Metro etc. etc. hebben over AquariumVerhuur artikelen gepubliceerd waarin dit ook naar voren kwam. Het is bewezen dat het kijken naar vissen zorgt voor o.a. minder stress. Aangezien we 1/3e van ons leven op het werk doorbrengen mag daar ook best aandacht aan welzijn en beleving worden besteedt.

AquariumVerhuur plaatst én onderhoudt de lease aquariums met veel plezier. Dus nodig ons eens uit voor een kop koffie en we vertellen er graag meer over. U zult zien dat het een ware eye catcher wordt binnen uw onderneming.

Aquarium onderhoud bestaand aquarium

Onderhoud bestaande aquariums

/

Steeds vaker worden we gebeld om alsjeblieft langs te komen en een bestaand aquarium in een bedrijf of instelling weer op te knappen. Dit doen we uiteraard met alle liefde: zowel mensen als vissen maken we hier heel blij mee.

Of het nou om een kantoor, particulier of instelling gaat: iedereen beseft wel dat een aquarium een positieve uitwerking heeft op welzijn en beleving. Vaak worden de aquariums neergezet zonder te beseffen wat al het aquarium onderhoud eigenlijk inhoudt. De eerste paar maanden staat het aquarium er nog mooi bij, maar dan begint de ellende…

Het is onmogelijk om geen onderhoud te doen bij een aquarium. Zeker aangezien we te doen hebben met levende dieren en niemand toch tegen een vieze bak aan wil kijken? AquariumVerhuur pakt met alle liefde het aquarium onderhoud op en zorgt er tijdens de eerste onderhoudsbeurt voor dat alles weer piekfijn in orde is.

Op deze manier maken we niet alleen de klanten blij: maar ook onszelf. Het is heerlijk dankbaar werk om met een aquarium bezig te zijn en de vissen weer te zien stralen. We helpen u graag!

Ophalen lease aquarium

Ophalen lease aquarium

Tot groot verdriet van de medewerkers en bewoners van een zorginstelling hebben we vorige week een lease aquarium opgehaald. Helaas gebeurd ook dit af en toe, vaak omdat het hoofdkantoor wil bezuinigen of een nieuwe manager niets heeft met vissen.

Het ophalen van een door ons onderhouden lease aquarium is nooit leuk. Als bewoners en medewerkers zien dat we hiermee bezig zijn vragen ze zich altijd af waarom dit nodig is en dat ze dagelijks genieten van de vissen. Het is toch zonde dat er op welzijn en beleving wordt bezuinigt terwijl er zoveel vergadert wordt…

Het komt soms ook voor dat een nieuwe manager niets heeft met vissen. Wij proberen dan uit te leggen dat het niet om de manager gaat maar om de mensen op de afdeling en werkvloer: maar dit kwartje valt niet altijd… Gelukkig gebeurd het ook dat de bewoners en medewerkers in opstand komen en het lease aquarium toch kan blijven staan. Dan komen wij uiteraard graag weer langs om het aquarium netjes te onderhouden. 🙂

Kantoren willen meer beleving en welzijn

/

Langzamerhand zien we een verschuiving in de denkwijze van kantoren. Waar het eerst complete werk fabrieken waren wordt er eindelijk meer aandacht besteed aan welzijn en beleving. Een door ons onderhouden lease aquarium sluit daar perfect op aan.

We kunnen niet 8 á 10 uur per dag naar een computerscherm staren zonder af en toe het hoofd leeg te maken. Wisten jullie dat 1 op de 6 werkenden met een burn out thuis zit? Dat is ongelooflijk veel en onnodig. Zorg voor je medewerkers en zij zorgen voor jou. Door het plaatsen van een mooi aquarium ontstaat er een levend schilderij. Dagelijks kunnen de medewerkers, maar ook relaties die voorbij komen, even kijken bij de vissen. Het is altijd anders in een lease aquarium.

Er zijn diverse onderzoeken gedaan naar de invloeden van lease aquariums in kantoren. Zo blijkt dat ze zorgen voor een lagere bloeddruk, minder stress, minder ziekteverzuim, een hogere arbeidsproductiviteit etc. Inmiddels hebben we zo’n 200 lease aquariums uitstaan en onze klanten beamen de positieve uitwerking ervan. Dat doet ons oprecht goed.

Het mooie van een aquarium leasen is dat wij al het onderhoud met veel plezier en passie op ons nemen. Elke paar weken komt er iemand langs om alles netjes bij te houden. Dit is gezellig voor de vissen, maar ook voor de medewerkers: zo hebben we echt een sociale functie.

Interesse in een lease aquarium? Laat Erik eens langskomen en hij vertelt er graag over.

To top