Wachtruimte

Zorginstellingen kiezen voor lease aquariums

/

Steeds meer zorginstellingen willen lease aquariums in huis omdat ze aandacht willen besteden aan meer welzijn en beleving voor de bewoners. Overigens vinden ook de medewerkers en visite het erg leuk. Het mooie van een aquarium leasen is dat wij al het aquarium onderhoud verzorgen.

Van Kleinschalig Wonen tot grote ziekenhuizen: onze lease of maatwerk aquariums staan op veel plekken. In huiskamer projecten hanteren we hoge pilaren die weinig ruimte innemen en in ziekenhuizen zoals het AmsterdamUMC plaatsen we grote maatwerkaquariums. Bij grotere verpleeghuizen wordt er gekozen voor een lease aquarium in een centrale hal of het restaurant.

Wat al onze klanten fijn vinden is dat ze zelf geen omkijken hebben naar het aquarium. Wij bieden een zorgeloze beleving aan en regelen alles van A t/m Z. Mooie is dat we dit ook met alle liefde doen omdat ons hart bij de aquariumhobby ligt.

Een aquarium leasen in de zorg wordt gedaan om meerdere redenen en hier zijn ook onderzoeken naar gedaan. De vrolijke vissen verminderen de gevoelsmatige wachttijd, zorgen voor meer interactie, nemen spanning en verdriet weg, verhogen de eetlust en roepen herinneringen op over vroeger.

Het is voor ons ontzettend dankbaar om zoveel instellingen blij te mogen maken met de door ons onderhouden aquariums: een voorrecht! Graag stappen we eens binnen om meer te laten zien, dat is al een feestje op zich…

Lease aquarium tegen Burn out

Veel mensen zijn in augustus in de vakantie modus… Straks kan iedereen weer lekker aan het werk. Of toch niet? 1 op de 4 werkenden krijgt een burn out tegenwoordig… Diverse onderzoeken laten zien dat een lease aquarium helpt tegen stress, angsten, een lagere bloeddruk, een blijer gevoel etc.

Een paar minuten per dag naar een lease aquarium kijken is al voldoende om het hoofd leeg te maken. Het is dan ook niet gek dat steeds meer kantoren het nut inzien van een levend schilderij met tropische vissen. Op die manier krijgen medewerkers dagelijks even het vakantiegevoel.

De Volkskrant, Nu.nl, Telegraaf, RTL, Metro etc. etc. hebben over AquariumVerhuur artikelen gepubliceerd waarin dit ook naar voren kwam. Het is bewezen dat het kijken naar vissen zorgt voor o.a. minder stress. Aangezien we 1/3e van ons leven op het werk doorbrengen mag daar ook best aandacht aan welzijn en beleving worden besteedt.

AquariumVerhuur plaatst én onderhoudt de lease aquariums met veel plezier. Dus nodig ons eens uit voor een kop koffie en we vertellen er graag meer over. U zult zien dat het een ware eye catcher wordt binnen uw onderneming.

Aquarium onderhoud bestaand aquarium

Onderhoud bestaande aquariums

/

Steeds vaker worden we gebeld om alsjeblieft langs te komen en een bestaand aquarium in een bedrijf of instelling weer op te knappen. Dit doen we uiteraard met alle liefde: zowel mensen als vissen maken we hier heel blij mee.

Of het nou om een kantoor, particulier of instelling gaat: iedereen beseft wel dat een aquarium een positieve uitwerking heeft op welzijn en beleving. Vaak worden de aquariums neergezet zonder te beseffen wat al het aquarium onderhoud eigenlijk inhoudt. De eerste paar maanden staat het aquarium er nog mooi bij, maar dan begint de ellende…

Het is onmogelijk om geen onderhoud te doen bij een aquarium. Zeker aangezien we te doen hebben met levende dieren en niemand toch tegen een vieze bak aan wil kijken? AquariumVerhuur pakt met alle liefde het aquarium onderhoud op en zorgt er tijdens de eerste onderhoudsbeurt voor dat alles weer piekfijn in orde is.

Op deze manier maken we niet alleen de klanten blij: maar ook onszelf. Het is heerlijk dankbaar werk om met een aquarium bezig te zijn en de vissen weer te zien stralen. We helpen u graag!

Ophalen lease aquarium

Ophalen lease aquarium

Tot groot verdriet van de medewerkers en bewoners van een zorginstelling hebben we vorige week een lease aquarium opgehaald. Helaas gebeurd ook dit af en toe, vaak omdat het hoofdkantoor wil bezuinigen of een nieuwe manager niets heeft met vissen.

Het ophalen van een door ons onderhouden lease aquarium is nooit leuk. Als bewoners en medewerkers zien dat we hiermee bezig zijn vragen ze zich altijd af waarom dit nodig is en dat ze dagelijks genieten van de vissen. Het is toch zonde dat er op welzijn en beleving wordt bezuinigt terwijl er zoveel vergadert wordt…

Het komt soms ook voor dat een nieuwe manager niets heeft met vissen. Wij proberen dan uit te leggen dat het niet om de manager gaat maar om de mensen op de afdeling en werkvloer: maar dit kwartje valt niet altijd… Gelukkig gebeurd het ook dat de bewoners en medewerkers in opstand komen en het lease aquarium toch kan blijven staan. Dan komen wij uiteraard graag weer langs om het aquarium netjes te onderhouden. 🙂

Kantoren willen meer beleving en welzijn

/

Langzamerhand zien we een verschuiving in de denkwijze van kantoren. Waar het eerst complete werk fabrieken waren wordt er eindelijk meer aandacht besteed aan welzijn en beleving. Een door ons onderhouden lease aquarium sluit daar perfect op aan.

We kunnen niet 8 á 10 uur per dag naar een computerscherm staren zonder af en toe het hoofd leeg te maken. Wisten jullie dat 1 op de 6 werkenden met een burn out thuis zit? Dat is ongelooflijk veel en onnodig. Zorg voor je medewerkers en zij zorgen voor jou. Door het plaatsen van een mooi aquarium ontstaat er een levend schilderij. Dagelijks kunnen de medewerkers, maar ook relaties die voorbij komen, even kijken bij de vissen. Het is altijd anders in een lease aquarium.

Er zijn diverse onderzoeken gedaan naar de invloeden van lease aquariums in kantoren. Zo blijkt dat ze zorgen voor een lagere bloeddruk, minder stress, minder ziekteverzuim, een hogere arbeidsproductiviteit etc. Inmiddels hebben we zo’n 200 lease aquariums uitstaan en onze klanten beamen de positieve uitwerking ervan. Dat doet ons oprecht goed.

Het mooie van een aquarium leasen is dat wij al het onderhoud met veel plezier en passie op ons nemen. Elke paar weken komt er iemand langs om alles netjes bij te houden. Dit is gezellig voor de vissen, maar ook voor de medewerkers: zo hebben we echt een sociale functie.

Interesse in een lease aquarium? Laat Erik eens langskomen en hij vertelt er graag over.

aquarium verhuur duiken

Duiken net zo mooi als een lease aquarium?

/

Ondanks het feit dat wij zeer ontspannen werk hebben gaan we toch af en toe op vakantie. Deze keer naar Tenerife om te duiken en de wondere onderwaterwereld weer even met eigen ogen te zien. Is het net zo mooi als in onze lease aquariums?

Tijdens het duiken prachtige vissen gezien: Barracuda’s, Murenen, Zeepaardjes, Roggen, Inktvissen etc etc. Alsof je rondzwemt in een reusachtig aquarium. Dat is toch net nog even anders dan een lease aquarium. De vissen in de natuur laten we overigens met rust en voor onze lease en maatwerk aquariums gebruiken wij gekweekte vissen.

Het zou mooi zijn als iedereen kan duiken en op die manier kan ontspannen. Logistiek is dat natuurlijk lastig om dagelijks te doen. Om die reden plaatsen wij veel lease aquariums bij bedrijven en instellingen: zo krijgt iedereen toch even dat vakantiegevoel! Het mooie is dat wij al het aquarium onderhoud op ons nemen zodat ook daar geen stress van komt.

Graag stap ik, Erik, eens binnen om meer te vertellen over mijn duik avonturen en om te kijken of een maatwerk of lease aquarium iets voor u kan zijn. Iedereen wil zich toch prettig voelen in zijn woon of werkomgeving?

aquarium in woonwinkel

Aquarium leasen

/


Hoe mooi is het om een aquarium te leasen? Het concept is erop gericht dat wij alles verzorgen van A t/m Z: zelfs het voeren gaat automatisch en wij komen elke paar weken langs om regulier onderhoud te doen aan het lease aquarium.

Maar waarom een aquarium leasen? Het biedt vele voordelen: zo regelen wij het aquarium met alle apparatuur, de inhoud en de installatie. Uiteraard allemaal afgestemd naar uw wensen. AquariumVerhuur blijft ook eigenaar van alles en vult indien nodig aan qua vissen en planten. En dit allemaal voor een vast maandbedrag! Er zijn nooit extra kosten zodat u van tevoren weet waar u aan toe bent.

Om deze reden staan we al bij honderden instellingen en bedrijven. Wij nemen alle zorgen op ons en u geniet. Lease aquariums zorgen voor een positieve uitstraling, nemen stress weg, zorgen voor gespreksstof, een hogere arbeidsproductiviteit, hoger welzijn en meer beleving. Hier zijn diverse onderzoeken naar gedaan. Vissen doen iets met mensen!

Ik bedoel: heeft u ooit wel eens 5 minuten naar een plant staan kijken? Leuk voor de aankleding natuurlijk: maar een levend schilderij met een stukje tropische onderwaterwereld is echt uniek en zorgt ervoor dat het hoofd even helemaal leeg gemaakt kan worden.

Graag stapt Erik eens bij u binnen om meer te vertellen over de voordelen van een aquarium leasen. Uiteraard is dit gewoon vrijblijvend, maar gezellig wordt het zeker!

aquarium lease

Aquarium onderhoud uitbesteden

/

We worden vaak gebeld door bedrijven of instellingen die een aquarium hebben staan maar geen tijd en kennis hebben om het mooi te houden. AquariumVerhuur kan naast het aquarium lease concept ook het Aquarium onderhoud uitbesteden op bestaande aquariums overnemen.

Een aquarium heeft periodiek Aquarium onderhoud uitbesteden nodig om in goede conditie te blijven. Vaak zeggen onze klanten: wat komen jullie doen, het aquarium ziet er toch nog mooi uit? Dat horen we uiteraard graag en kunnen we alleen realiseren door iedere paar weken onderhoud aan het aquarium uit te voeren.

U wilt toch ook een ware eye catcher hebben waar door bezoekers, medewerkers en relaties vol lof over wordt gepraat? Een aquarium vol met algen werkt natuurlijk averechts en is geen visitekaartje voor uw onderneming of instelling.

Toevallig is het zo dat wij het erg leuk vinden om aquariums te Aquarium onderhoud uitbesteden en dit doen we dan ook met veel plezier en passie. Vissen zijn ook dieren en hebben recht op een prettige leefomgeving. Net zoals wij dat zelf ook prettig vinden.

Heeft u problemen met uw aquarium? Geef ons eens de kans om er weer een uniek levend schilderij van te maken! U zult merken dat u weer stressvrij kunt genieten van de vissen en de vissen u ook weer toelachen.

zoutwater aquarium

Lease aquariums in kinderdagverblijven en op kinderafdelingen in ziekenhuizen zijn hot!

/

Dit 200 cm lange lease aquarium wordt volledig door ons onderhouden in een kinderdagverblijf. De kinderen kunnen dagelijks bij de vissen kijken en iets leren over de natuur. De reacties zijn geweldig. Zowel bij kinderdagverblijven als kinderziekenhuizen waar we lease aquariums hebben staan. De vissen nemen verdriet, spanningen en ongerustheid weg bij de kinderen. Trots zijn we dat we op deze manier kunnen helpen aan een leuke omgeving!

aquarium op kantoor

200ste klant een feit bij AquariumVerhuur!

/

Dat was toch even een bijzonder moment: onze 200ste klant heeft een contract getekend. Dit keer een kantoor die we blij gaan maken met een groot maatwerk zee aquarium van 200 cm. Steeds meer bedrijven en instellingen weten ons te vinden en hebben interesse in lease aquariums of maatwerk aquariums.

Ook het aquarium onderhoud van bestaande aquariums nemen we steeds vaker over. Hartstikke handig toch? Genieten van een prachtig aquarium zonder er iets voor te hoeven doen. Een werkplek is allang niet meer een fabriek waar men de hele dag naar een computerscherm zit te turen. Hoe geweldig is het om een plek te hebben waar ook ruimte is voor ontspanning?

In veel onderzoeken komt terug dat daardoor de arbeidsproductiviteit zelfs van omhoog gaat. Bij zorginstellingen zorgt het ook voor een hogere belevingswereld en welzijn. Een lease aquarium draagt daar natuurlijk aan bij. AquariumVerhuur kan alles regelen en verzorgen van A t/m Z. Zo hebben we maatwerk aquariums en lease aquariums van 50 cm lengte tot 600 cm lengte.

Enthousiast? Erik stapt graag eens binnen om meer te vertellen over deze geweldige passie!

To top