aquarium verhuur duiken

Duiken net zo mooi als een lease aquarium?

Ondanks het feit dat wij zeer ontspannen werk hebben gaan we toch af en toe op vakantie. Deze keer naar Tenerife om te duiken en de wondere onderwaterwereld weer even met eigen ogen te zien. Is het net zo mooi als in onze lease aquariums?

Tijdens het duiken prachtige vissen gezien: Barracuda’s, Murenen, Zeepaardjes, Roggen, Inktvissen etc etc. Alsof je rondzwemt in een reusachtig aquarium. Dat is toch net nog even anders dan een lease aquarium. De vissen in de natuur laten we overigens met rust en voor onze lease en maatwerk aquariums gebruiken wij gekweekte vissen.

Het zou mooi zijn als iedereen kan duiken en op die manier kan ontspannen. Logistiek is dat natuurlijk lastig om dagelijks te doen. Om die reden plaatsen wij veel lease aquariums bij bedrijven en instellingen: zo krijgt iedereen toch even dat vakantiegevoel! Het mooie is dat wij al het aquarium onderhoud op ons nemen zodat ook daar geen stress van komt.

Graag stap ik, Erik, eens binnen om meer te vertellen over mijn duik avonturen en om te kijken of een maatwerk of lease aquarium iets voor u kan zijn. Iedereen wil zich toch prettig voelen in zijn woon of werkomgeving?

To top