aquarium op kantoor

200ste klant een feit bij AquariumVerhuur!

Dat was toch even een bijzonder moment: onze 200ste klant heeft een contract getekend. Dit keer een kantoor die we blij gaan maken met een groot maatwerk zee aquarium van 200 cm. Steeds meer bedrijven en instellingen weten ons te vinden en hebben interesse in lease aquariums of maatwerk aquariums.

Ook het aquarium onderhoud van bestaande aquariums nemen we steeds vaker over. Hartstikke handig toch? Genieten van een prachtig aquarium zonder er iets voor te hoeven doen. Een werkplek is allang niet meer een fabriek waar men de hele dag naar een computerscherm zit te turen. Hoe geweldig is het om een plek te hebben waar ook ruimte is voor ontspanning?

In veel onderzoeken komt terug dat daardoor de arbeidsproductiviteit zelfs van omhoog gaat. Bij zorginstellingen zorgt het ook voor een hogere belevingswereld en welzijn. Een lease aquarium draagt daar natuurlijk aan bij. AquariumVerhuur kan alles regelen en verzorgen van A t/m Z. Zo hebben we maatwerk aquariums en lease aquariums van 50 cm lengte tot 600 cm lengte.

Enthousiast? Erik stapt graag eens binnen om meer te vertellen over deze geweldige passie!

To top