2023 was een fantastisch jaar…

We hebben niet stil gezeten in 2023. Zoveel zorginstellingen, kinderdagverblijven, kantoren, horeca, particulieren etc. etc. blij gemaakt met de door ons onderhouden lease en maatwerk aquariums. Wat een eer en dankbaarheid voelen we om dit te mogen doen!

Aquarium huur beurs En wat een succes is AquariumVerhuur inmiddels geworden. Exact 7 jaar geleden begonnen met 0,0 klanten op de zolderkamer en nu rond de 325 maat werk en lease aquariums en een mooi team van 5 collega’s. Dagelijks zijn we met veel plezier bezig om de aquariums bij onze klanten te onderhouden.

Dit gebeurd ook steeds vaker omdat kantoren een aquarium hebben staan, maar geen tijd en expertise meer hebben om het aquarium onderhoud te verzorgen: voor ons geen probleem. Inmiddels hebben we klanten als het AmsterdamUMC, hoofdkantoor van O’Neill en Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie in ons portfolio. Eigenlijk kan men overal van een lease aquarium genieten.

Enorm trots zijn wij op datgene wat we in die 7 jaar neer gezet hebben en ook enorm dankbaar voelen we ons om duizenden mensen dagelijks van de vissen te laten genieten. Zo komen ze tot rust in hectische tijden. 2024 wordt een bijzonder jaar waarin we een enorme groeispurt doormaken, daar over snel meer. Maak er wat moois van met zijn allen: geniet!

To top