Lease aquarium tegen Burn out

Veel mensen zijn in augustus in de vakantie modus… Straks kan iedereen weer lekker aan het werk. Of toch niet? 1 op de 4 werkenden krijgt een burn out tegenwoordig… Diverse onderzoeken laten zien dat een lease aquarium helpt tegen stress, angsten, een lagere bloeddruk, een blijer gevoel etc.

Een paar minuten per dag naar een lease aquarium kijken is al voldoende om het hoofd leeg te maken. Het is dan ook niet gek dat steeds meer kantoren het nut inzien van een levend schilderij met tropische vissen. Op die manier krijgen medewerkers dagelijks even het vakantiegevoel.

De Volkskrant, Nu.nl, Telegraaf, RTL, Metro etc. etc. hebben over AquariumVerhuur artikelen gepubliceerd waarin dit ook naar voren kwam. Het is bewezen dat het kijken naar vissen zorgt voor o.a. minder stress. Aangezien we 1/3e van ons leven op het werk doorbrengen mag daar ook best aandacht aan welzijn en beleving worden besteedt.

AquariumVerhuur plaatst én onderhoudt de lease aquariums met veel plezier. Dus nodig ons eens uit voor een kop koffie en we vertellen er graag meer over. U zult zien dat het een ware eye catcher wordt binnen uw onderneming.

To top