aquarium in woonwinkel

Aquarium leasen


Hoe mooi is het om een aquarium te leasen? Het concept is erop gericht dat wij alles verzorgen van A t/m Z: zelfs het voeren gaat automatisch en wij komen elke paar weken langs om regulier onderhoud te doen aan het lease aquarium.

Maar waarom een aquarium leasen? Het biedt vele voordelen: zo regelen wij het aquarium met alle apparatuur, de inhoud en de installatie. Uiteraard allemaal afgestemd naar uw wensen. AquariumVerhuur blijft ook eigenaar van alles en vult indien nodig aan qua vissen en planten. En dit allemaal voor een vast maandbedrag! Er zijn nooit extra kosten zodat u van tevoren weet waar u aan toe bent.

Om deze reden staan we al bij honderden instellingen en bedrijven. Wij nemen alle zorgen op ons en u geniet. Lease aquariums zorgen voor een positieve uitstraling, nemen stress weg, zorgen voor gespreksstof, een hogere arbeidsproductiviteit, hoger welzijn en meer beleving. Hier zijn diverse onderzoeken naar gedaan. Vissen doen iets met mensen!

Ik bedoel: heeft u ooit wel eens 5 minuten naar een plant staan kijken? Leuk voor de aankleding natuurlijk: maar een levend schilderij met een stukje tropische onderwaterwereld is echt uniek en zorgt ervoor dat het hoofd even helemaal leeg gemaakt kan worden.

Graag stapt Erik eens bij u binnen om meer te vertellen over de voordelen van een aquarium leasen. Uiteraard is dit gewoon vrijblijvend, maar gezellig wordt het zeker!

To top