team AquariumVerhuur - Jan

Het enthousiaste team van AquariumVerhuur

Persoonlijk contact en snelle service staat bij ons voorop. Wij komen bij honderden instellingen en bedrijven voor het aquarium onderhoud service aan de lease aquariums. Iedereen kent ons, dat levert mooie gesprekken en momenten op en zorgt na jaren voor een band.

We hebben van ons mooie team een paar foto’s laten maken om iedereen kennis met ons te laten maken. Zo hebben we onze nieuwe collega Tim die niet uitgesproken raakt over vissen en een jarenlange ervaring heeft op elk gebied van zoetwater. Dan Jan die al jarenlang bij AquariumVerhuur aan de hobby is (werk hebben we niet) en al ruim 30 jaar expert is op het gebied van zeewater aquariums.

Michael is de zoon van Jan en leert het vak van zijn vader met veel enthousiasme. Michael installeert en onderhoudt lease aquariums en helpt bij de maatwerk projecten. Daarnaast doet hij nog iets van een studie, maar we hopen dat hij daar snel mee stopt… Herman is de oudste van het stel en heeft zijn hele leven al zoetwater aquariums en sinds een paar jaar ook een zee aquarium. Herman doet onderhoud, acquisitie en springt bij waar nodig.

Hoe mooi is het dat Erik dan weer de zoon is van Herman. Met de paplepel ingegoten heeft hij zich alle facetten van het aquarium onderhouden en managen aangeleerd en zo ook al 30 jaar ervaring. Erik regelt verder alles met behulp van deze fantastische mannen. Alle klanten hebben zijn 06 nummer zodat direct contact mogelijk is, 24/7.

To top