AquariumVerhuur voor huur aquariums op beurs, evenement en feest

Aquarium huren voor een feest, film of beurs

Gedurende het jaar worden we veel benaderd met de vraag of het mogelijk is om een aquarium te huren voor een dag of een paar dagen. Dat is uiteraard geen probleem en van A t/m Z kunnen we alles regelen.

Het gaat dan om een aquarium in een beurs stand om meer bezoekers aan te trekken en gelijk een goede opening te hebben om het gesprek aan te gaan. Maar ook bij een feest kan een huur aquarium voor een mooie eye catcher zorgen. Verder worden onze vissen regelmatig ingezet bij series en films.

We hebben een aantal speciale huur aquariums die we voor deze projecten in zetten. Zo kunnen we ’s ochtends het aquarium bijvoorbeeld installeren en einde dag weer ophalen. Bij een beurs blijft het altijd een paar dagen staan.

We krijgen er altijd erg mooie reacties op van de klanten. Bij beurzen merkt men dat er aanzienlijk meer mensen naar de stand worden getrokken door het huur aquarium. We kunnen bijvoorbeeld ook ornamenten onder water plaatsen.

Meer info? Stuur eens een mailtje met daarin wanneer, waar, wat en waarom je een aquarium wil huren en we komen erop terug met een vrijblijvende prijsopgave.

To top