Maatwerk aquarium

Van klein lease aquarium tot groot maatwerk aquarium

In één week tijd mochten wij ons grootste maatwerk aquarium en kleinste lease aquarium plaatsen. De eerste is een aquarium van 600 cm lang en de tweede een pilaar van 50 bij 50 cm en 175 cm hoogte.

Wat een heerlijke week was het. We hebben eerst het 600 cm maatwerk aquarium geplaatst in een wachtruimte voor Orthopedie Techniek. Een aantal weken werd de receptie al bestookt met vragen wanneer het aquarium kwam. Wat een prachtige reacties en heerlijk voor de bezoekers om naar te kunnen kijken. Eens een tijdje niet op je telefoon: maar lekker samen praten en wegdromen bij de tropische vissen. Uiteraard verzorgen wij met alle liefde het aquarium onderhoud.

Ons kleinste model lease aquarium staat bij een Kleinschalig Wonen locatie. Steeds vaker ziet men in dat de vrolijke vissen zorgen voor meer beleving en welzijn in de zorg. Wij merken dat ook als we komen voor het onderhouden van het aquarium. Bewoners, visite en medewerkers zijn erg begaan en kijken dagelijks even bij het lease aquarium.

Of het nou groot of klein is, een kantoor of zorginstelling: iedereen geniet van de aquariums. En wij genieten volop van het verzorgen van het aquarium: win win situatie dus. Graag komen we eens langs om e.e.a. te bespreken.

To top