Lease aquariums in kantoren

“Een aquarium leasen voor op kantoor? Kan dat dan? Maar dat is toch veel leuker dan een paar planten!” Deze opmerkingen horen wij dagelijks en geeft aan dat er nog een wereld te ontdekken is. Wij zeggen altijd: we zien nooit eens iemand tijdens de werkzaamheden 5 minuten naar een plant kijken. Bij aquariums gebeurd dat zeker wel. En laat je die nou inclusief volledig onderhoud heel makkelijk kunnen leasen…

AquariumVerhuur regelt alles van A t/m Z. Net zoals je planten kan leasen kan je bij ons een aquarium met vissen leasen. Een tropische uitstraling met malawi cichliden, een zee aquarium of een wat rustigere uitstraling met statige maanvissen. Er zijn veel mogelijkheden. Wij hebben de kennis en passie in huis en geven garantie op een representatief aquarium.

Zowel medewerkers als zakenrelaties genieten dagelijks van de vissen. Het zorgt voor minder stress, verhoging sociale interactie, hogere arbeidsproductiviteit, meer respect voor de natuur etc. Een lease aquarium is een ware eye catcher op de werkvloer! De vissen zwemmen rustig rond en dat reflecteer je automatisch op jezelf: heerlijk gevoel.

Wie wil er nou niet dagelijks een vakantie gevoel hebben? Wegdromen bij tropische stranden kan gewoon in je kantoor: dat is echt uniek. Het mooie van het lease concept is natuurlijk dat alle zorgen omtrent het aquarium onderhoud door ons worden weg genomen. En dat doen we als ware aquarium hobbyisten met veel plezier! O’Neill en ASR Verzekeringen zijn bijvoorbeeld ook twee van onze honderden klanten.

Enthousiast geworden? Bel of mail Erik eens en hij kan alles vertellen over het leasen van een aquarium.

To top