Wachtruimte

Zorginstellingen kiezen voor lease aquariums

Steeds meer zorginstellingen willen lease aquariums in huis omdat ze aandacht willen besteden aan meer welzijn en beleving voor de bewoners. Overigens vinden ook de medewerkers en visite het erg leuk. Het mooie van een aquarium leasen is dat wij al het aquarium onderhoud verzorgen.

Van Kleinschalig Wonen tot grote ziekenhuizen: onze lease of maatwerk aquariums staan op veel plekken. In huiskamer projecten hanteren we hoge pilaren die weinig ruimte innemen en in ziekenhuizen zoals het AmsterdamUMC plaatsen we grote maatwerkaquariums. Bij grotere verpleeghuizen wordt er gekozen voor een lease aquarium in een centrale hal of het restaurant.

Wat al onze klanten fijn vinden is dat ze zelf geen omkijken hebben naar het aquarium. Wij bieden een zorgeloze beleving aan en regelen alles van A t/m Z. Mooie is dat we dit ook met alle liefde doen omdat ons hart bij de aquariumhobby ligt.

Een aquarium leasen in de zorg wordt gedaan om meerdere redenen en hier zijn ook onderzoeken naar gedaan. De vrolijke vissen verminderen de gevoelsmatige wachttijd, zorgen voor meer interactie, nemen spanning en verdriet weg, verhogen de eetlust en roepen herinneringen op over vroeger.

Het is voor ons ontzettend dankbaar om zoveel instellingen blij te mogen maken met de door ons onderhouden aquariums: een voorrecht! Graag stappen we eens binnen om meer te laten zien, dat is al een feestje op zich…

To top