Maatwerk aquarium inbouw

Op maat gemaakte aquariums: hoe en wat?

Naast onze lease aquarium lijn bieden we ook maat werk aquariums aan. Het kan natuurlijk zijn dat u iets speciaals zoekt of bijvoorbeeld ingebouwd wil hebben in de muur. Maar hoe gaat dat in zijn werk?

We krijgen regelmatig de vraag om voor een kantoor of (zorg)instelling een custom made aquarium te ontwikkelen. Geen probleem met onze jarenlange ervaring! Eerst luisteren we naar de wensen van de klant en dan kijken we of het technisch mogelijk en goed te onderhouden is. Deze beide items zijn natuurlijk van groot belang om een aquarium mooi te houden.

Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat een maatwerk aquarium ingebouwd wordt in een muur. Dan ziet de voorkant eruit als een levend schilderij en kunnen we via de achterkant het onderhoud uitvoeren. Op deze manier wordt het hele aquarium gedeelte geïntrigeerd in de rest van de omgeving en sluit het er perfect op aan.

Na het eerste overleg met de klant wordt er een schets gemaakt en een prijsopgave. Na akkoord van de offerte wordt alles doorgenomen met de aannemer en besproken welke voorzieningen nodig zijn. Vooral bij een groot maatwerk aquarium is het handig om bijvoorbeeld een water aan en afvoer onder het aquarium te hebben. Het aquarium wordt vervolgens op maat gemaakt door onze aquariumbouwer: indien gewenst met stalen onderframe.

Plaatsing van het custom made aquarium doen we altijd met grote precisie zodat er geen lekkages en andere problemen kunnen ontstaan. We hebben bij het AmsterdamUMC eens een 300 cm lang aquarium met de bouwlift via het dak op zijn plek gekregen: prachtige uitdagingen!

Uiteraard verzorgen wij alles van A t/m Z: zo ook de installatie van filters, thermostaten, verlichting, pompen, andere systemen etc etc. En ook het volledige aquarium onderhoud regelen we. Een maatwerk aquarium is een absolute aanrader voor degene die zich net een beetje wil onderscheiden! Bel Erik eens op voor een kennismaking en hij licht toe hoe het allemaal exact in zijn werk gaat.

To top